Mainos:Poliiseja paennut kujettaja aiheutti nokkakolarin Haapavedellä

NordenBladet ‚ÄĒ

29.02.2020 klo 12.45Oulu
Haapavedellä keskustassa karkauspäiväaamuna ennen klo yhdeksää poliisipartio lähti tavoittamaan epäilyttävää henkilöautoa, joka selvästi yritti vältellä poliisia. Autossa oli ainoastaan kuljettaja. Lopulta partio pääsi auton lähietäisyydelle Pulkkilantien ja Mieluskyläntien risteyksessä, josta auto lähti voimakkaasti kiihdyttäen ajamaan karkuun Mieluskyläntietä kohti Oulaista ensin 50 km/h alueella ja sitten Vanhatien risteyksen jälkeen 60 km/h alueella käyttäen yli 100 kilometrin nopeutta. Poliisi seurasi autoa takaa ja oli kytkenyt pysäytys- , hälytysvalot- ja äänen, mutta autoilija ei noteerannut pysäytysmerkkejä, vaan teki oman päätöksen yrittää karkuun piittaamatta muitten turvallisuudesta.
N. 2 kilometrin ajon jälkeen auto suistui oikealle kaartuvassa mutkassa vastaantulevien kaistalle ja törmäsi keula edellä vastaantulevaan autoon, jossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja.
Törmäys oli raju ja sen voimasta molemmat autot suistuivat tieltä ulos ja autot vaurioituivat korjauskunnottomiksi. Kaikki kolme olivat puhutuskunnossa kolarin jälkeen ja heidät toimitettiin ambulansseilla hoitoa saamaan sairaalaan.
Paenneen auton kuljettaja Рajokortillinen nuori nainen Рpuhalsi alcometeriin nollat, mutta antoi huumetesteriin positiivisen alustavan tuloksen, jonka lopullisuus selviää teetetyssä verikokeessa. Hänen hallustaan tavattiin myös jonkin verran epäiltyä huumausainetta. Häntä epäillään tässä vaiheessai törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Jutun tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää alkuviikosta .
Kenttäjohtaja Kari Kallunki

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory