Poliisia paennut autoilija kolaroi Kemissä

NordenBladet — Kemissä Keskuspuistokadulta tuli ilmoitus jonka mukaan ilmoittajalla lainassa ollut Audi- merkkinen henkilöauto oli anastettu hänen ollessa syömässä 29.2.20202 aamuyöllä. Ilmoittaja oli jättänyt auton käyntiin ja avaimet oli hänellä hallussa. Poliisi sai havainnon anastetusta autosta ja kuljettaja ei totellut pysäytysmerkkiä vaan lähti ajamaan karkuun. Seurantatilanne kesti noin 5 minuuttia, kunnes pakenija törmäsi toiseen poliisiautoon autoon ja ajautui ojaan. Pakenevan ajoneuvon kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin ensihoidon toimesta Länsi-Pohjan keskussairaalaan. Matkustajan ollut toinen henkilö kuljetettiin kiinniotettuna Kemin poliisivankilaan.
Poliisimiehet olivat törmäyksen sattuessa ulkona autosta laittamassa piikkimattoa pakenevalle ajoneuvolle, eivätkä he loukkaantuneet kolarissa.
Maallikkoarvion pohjalta molemmat autot ovat lunastuskuntoisia.
Tapahtumahetkellä oli pakkasta 18 astetta.
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, moottorikulkuneuvon käyttövarkaus ja liikennerikkomus.
Poliisilla ei ole toistaiseksi asiaan liittyen muuta tiedotettavaa, koska tutkinta on kesken.
Mikäli joillakin on em. asioihin liittyviä havaintoja, pyydetään ne ilmoittamaan numeron 0295466156 tai sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory