Mainos:Salpauselän kisat alkaneen Lahdessa poliisin kannalta mallikkaasti

NordenBladet —

29.02.2020 klo 09.13Häme
Hämeen poliisilaitoksen alueella on perjantain ja lauantain välinen yö sujunut poliisitoiminnan kannalta varsin perinteisen viikonlopun yön tavoin. Tehtäviä oli kaikkiaan 115 kappaletta koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin tuotiin seitsemän henkilöä.
Lahdessa meneillään olevat Salpausselän kilpailut ovat sujuneet poliisin kannalta mallikkaasti.
HEINOLA
Perjantaina aamupäivällä kello 11.00 aikaan poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta kirkonkylässä sijaitsevan kauppaliikkeen pysäköintialueella. Paikalle lähtenyt partio tavoittikin kyseisen henkilöauton. Autolla liikkeellä ollut 1980 luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen ja huumausaineen pikatestikin oli negatiivinen. Sen sijaan miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli entuudestaan ajokiellossa. Mies on jäänyt seitsemän kertaa kiinni kortitta ajosta vuoden sisällä.
LAHTI
Perjantaina iltapäivällä kello 16.30 aikaan poliisi sai ilmoituksen henkilöstä joka oli anastanut Aleksanterinkadulla sijaitsevasta kauppaliikkeestä takin. Mies oli mennyt sovituskoppiin takin kanssa ja poistunut kassalinjan ohi maksamatta takkia. Paikalla ollut vartija oli ottanut 1980 luvulla syntyneen miehen kiinni ja luovutti hänet poliisille. Mies ei ollut ensimmäistä kertaa näpistelemässä vaan hänellä on 11 vastaavaa tekoa vuoden sisällä. Mies tuotiin poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi, sillä ilmeni, että hänestä oli voimassa useampi etsintäkuulutus.
HOLLOLA
Perjantai-iltana kello 20.15 aikaan liikennevalvontaa Tiilijärventiellä suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut 1990 luvulla syntynyt nainen oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa oleva ajokorttia ei löytynyt. Naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
FORSSA
Lauantain puolella kello 01.30 aikaan poliisipartio pysäytti Humppilassa Patakalliontiellä henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut 1980 luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumaaville aineille. Kortittomaksikin osoittautunut mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
HATTULA
Lauantaina aamuyöllä kello 02.30 aikaan poliisipartio pysäytti Parolantiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1970 syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory