Mainos:

Hämeessä rauhallista – pakkanen hoiti jälleen hommat

NordenBladet —

28.02.2020 klo 11.17Häme
Kulunut vuorokausi oli Hämeessä rauhallinen. Tehtäviä oli koko Hämeessä yhteensä 158 kpl, Päijät-Hämeessä 75 kpl ja Kanta-Hämeessä 83 kpl.
HOLLOLA. Henkilöauto ajoi ulos Pitkäsillantieltä Hollolassa alkuiltapäivästä. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti, mutta kaikki kyydissä olleet henkilöt toimitettiin Akuutti 24:ään tarkastettavaksi. Henkilöautoa kuljettanutta epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.
RIIHIMÄKI. Partio päätti pysäyttää Hämeenlinnantiellä henkilöauton tarkastusta varten ja kääntyi auton perään. Kuljettaja lähti kuitenkin kiihdyttämään kovaa vauhtia ja sai kasvatettua etäisyyttä partioon. Partio menetti näköyhteyden autoon. Pian hätäkeskus ilmoitti tuntomerkkeihin sopivasta autosta, joka oli ajanut ulos tieltä. Ilmoittajan mukaan autosta oli poistunut henkilöitä. Etsintöjä jatkettiin, mutta kuljettajaa ei tavoitettu. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
LOPPI. Hätäkeskus antoi partiolle tehtävän Lopelle Ojajoentielle, jossa ilmoittajan mukaan henkilöauto oli ajanut ojaan. Paikalle oli hälytetty myös ensihoidon ja pelastuksen yksiköitä. Paikalla vastassa oli sekavan oloinen reilu kolmekymppinen mies. Mies myönsi ajaneensa autoa, vaikka hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänelle tehtiin turvallisuustarkastus ja autoon suoritettiin paikanetsintä.
Puhallustulos näytti nollaa, mutta pikahuumetesti näytti positiivista huumausaineille. Lisäksi autosta löytyi ampuma-aseen patruunoita. Mies kuljetettiin verikokeeseen Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ampuma-aserikoksesta.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory