Mainos:Luikonlahdentiellä Kaavilla sattui torstaina vakava liikenneonnettomuus.

NordenBladet —

28.02.2020 klo 07.46Itä-Suomi
Luikonlahdentiellä Kaavilla sattui vakava liikenneonnettomuus torstaina päivällä kello 15.30 aikaan.
Luikonlahdentietä Outokummun suunnasta kohti Kaavia menossa ollut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan samaan suuntaan matkalla ollutta tilataksia Juuantien risteyksen lähettyvillä. Henkilöauton päästyä taksin rinnalle vastaan tuli Kaavin suunnasta pakettiauto. Ohittamaan lähtenyt henkilöauto oli yrittänyt hiljentää ja palata takaisin omalle kaistalleen, mutta auto oli lähtenyt heittelehtimään ja törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan. Pakettiauto ja henkilöauto vaurioituivat pahasti. Ohitettavana olleeseen tilataksiin tuli myös pahoja vaurioita vasempaan kylkeen. Tilataksi oli ollut koulukyydissä, mutta onneksi koululaisia ei sillä hetkellä ollut enää kyydissä. Ohittamaan lähteneessä henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti. Heidät on kuljetettu KYS:aan. Pakettiauton kuljettaja säästyi vakavemmilta vammoilta. Alueella oli nopeusrajoitus 70 km/h. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
***
Henkilöauton ja perävaunun yhdistelmä ajautui ulos tieltä Suonenjoella ysitiellä torstaina päivällä kello 12 aikaan. Yhdistelmän kuljettaja oli ajanut Suonenjokea kohti, kun peräkärry oli alkanut loivassa oikealla kaartuvassa alamäessä heittelehtimään. Yhdistelmä suistui vastaantulevien kaistan yli ojaan. Yhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Henkilöauto veti peräkärryä, jossa oli kuormattuna henkilöauto eikä kuljettajalla ollut vaadittavaa ajo-oikeutta yhdistelmän ajamiseen. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
***
Taksinkuljettaja ilmoitti perjantaiyönä kello yhden aikaan hätäkeskukseen kolmen miehen pahoinpitelevän yhtä miestä Kuopion keskustassa Vuorikadun ja Tulliportinkadun risteyksessä. Miestä oli hakattu nyrkeillä pään alueelle. Hänet vietiin tarkistettavaksi KYS:aan. Poliisi otti yhden epäillyistä kiinni taksinkuljettajan havaintojen perusteella. Kahta muuta epäiltyä ei löydetty yön aikana. Poliisilla on kuitenkin tiedossa toisen kateissa olevan epäillyn henkilöllisyys. Pahoinpidelty ja ainakin yksi tekijöistä ilmeisesti tunsivat toisensa entuudestaan, mutta mitään järkevää syytä tekoon ei ole tiedossa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory