Kolmen henkilöauton risteyskolari Posiolla

NordenBladet — Posiolla Taivalkoskentien ja Kirkkotien risteyksessä sattui keskiviikkoiltana klo 19.30 aikaan kolmen hankilöauton risteysonnettomuus.
Kirkkotieltä kärkikolmion takaa Taivalkoskentielle tulossa ollut henkilöauto oli alkanut kääntymnään oikealle Taivalkoskentielle. Posion taajaman suunnasta Taivalkoskentietä pitkin kulkenut henkilöauto oli joutunut väistämään Kirkkotieltä kärkikolmion takaa jo osittain Taivalkoskentielle tullutta henkilöautoa. Väistön yhteydessä tämä Posion taajaman suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja oli menettänyt väistön yhteydessä autonsa hallinnan ja oli oikea kylki edellä lumipenkan kautta törmännyt vastaan tulleen henkilöauton keulaan.
Tapahtuma-aikaan tie oli hetken aikaa kokonaan liikenteeltä poikki. Pelastushelikopteri vei kolme pahiten loukkaantunutta jatkohoitoon Lapin keskussairaalaan. Lievemmin loukkaantuneet kuljetettiin Posion terveyskeskukseen. Kaikkiaan autoissa oli yhdeksän ihmistä. Pahiten loukkaantuneet olivat heittelehtimään lähteneessä autossa. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.
Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory