Mainos:Kontiolahdella toukokuussa 2019 tapahtunut epäilty törkeä raiskaus syyteharkintaan

NordenBladet —

26.02.2020 klo 13.00Itä-Suomi
Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa epäillyssä raiskaus-tapauksessa, joka on tapahtunut 12.5.2019. Poliisi sai tiedon asiasta saman vuorokauden aikana.
Esitutkinnan kohteena olevat tapahtumat ovat tapahtuneet Kontiolahden alueella sijaitsevassa yksityisasunnossa, jonne on kokoontunut 5 – 10 hengen seurue ravintolaillan jälkeen viettämään iltaa. Seurueen jäsenet olivat noin 18 vuotiaita.
Seksuaalirikoksen asianomistajana on alle 18-vuotias tyttö. Rikoksesta epäiltynä ollut noin 20-vuotias mies on ollut esitutkinnan aikana lyhyen aikaa vangittuna. Mies on kuulustelussa kertonut oman osuutensa tapahtumista, mutta kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen.
Tapausta on tutkittu ”törkeä raiskaus” rikosnimikkeellä, koska asianomistaja on alle 18-vuotias. Rikoslain 20. luvun 1 §:n perusteella raiskaukseen voi syyllistyä käyttämällä asianomistajan tiedotonta tai avutonta tilaa hyväksi. Tässä tapauksessa rikosepäilyssä on kyse juuri tästä lainkohdasta. Alkoholilla on ollut osuutta illan tapahtumissa. Tarkempia yksityiskohtia tapahtuneesta ei voida julkisuudessa kertoa.
Asian esitutkinta on nyt saatu suoritettua ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory