Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 25.2.2020

NordenBladet —

25.02.2020 klo 13.59Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Rappukäytävään nukahtaneelta löydettiin pieni määrä huumausaineita
Vantaa, Tikkurila, 24.2.2020 klo 8.05
Poliisipartio kutsuttiin herättelemään Vantaalaisen kerrostalon rappukäytävään uuvahtanutta miestä. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löydettiin pieni määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Mies myönsi aineen olevan kannabista ja hänelle annettiin tiedoksi sakkovaatimus huumausaineen käyttörikoksesta.
Vartijat nappasivat kahvinäpistelijän
Vantaa, Ratatie 11, 24.2.2020 klo 14.35
Nelikymppinen nainen jäi kiinni anastettuaan kaupasta kaksi kahvipakettia. Kauppakeskuksen vartijat olivat huomanneet naisen ottavan hyllystä kaksi kahvipakettia ja laittavan ne laukkuunsa. Tämän jälkeen nainen oli kävellyt ulos kaupasta kassan ohi. Vartijat ottivat hänet kiinni kaupan ulkopuolella ja kutsuivat paikalle poliisin. Koska naista on epäilty vastaavista teoista useita kertoja vuoden aikana ennen tätä tapausta, asiaa ei voitu käsitellä saman tien sakolla, vaan nainen kuulusteltiin ja asia tullaan lähettämään syyttäjälle syyteharkintaan.
Näpistelijä pukeutui kaupasta ottamiinsa vaatteisiin ja yritti juosten ulos kaupasta
Vantaa, Asematie 11, 24.2.2020 klo 16
Useista kymmenistä näpistyksistä edellisen vuoden aikana epäilty kolmekymppinen mies jäi kiinni Vantaalla yritettyään juosta varastetut vaatteet päällään ulos kaupasta. Kaupan henkilökunta oli kiinnittänyt huomiota miehen puuhiin jo aikaisemmin ja he olivat huomanneet, että hän oli vienyt useita vaatekappaleita mukanaan sovituskoppiin. Sovituskopissa mies oli laittanut osan vaatteista päälleen ja osan mukanaan olleeseen reppuun. Tämän jälkeen mies oli yrittänyt juosta läpi kaupan porttien, mutta töissä ollut vartija oli ottanut hänet kiinni myymälän edustalla. Mies yritti anastaa mm. collegehousuja ja huppareita sekä yhden muumimukin. Anastetun omaisuuden arvo oli lähes 300 euroa. Valtaosa tuotteista saatiin takaisin myyntikuntoisena. Miestä epäillään näpistyksestä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory