Mainos:Maanantai-illassa ajo-oikeudettomia kuljettajia

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisipartio sai maanantai-iltana klo 18.40 teht√§v√§n menn√§ Tampereen J√§rvensivulla sijaitsevan kaupan edustalle, jossa vartijoilla oli kiinni aggressiivinen nainen. H√§n oli hetke√§ aiemmin n√§pistellyt kaupassa. Asiakas ei halunnut selvitt√§√§ tapausta vartijan kanssa, vaan oli pyrkinyt pois paikalta. Kun vartija oli ottanut naisen kiinni, oli t√§m√§ purrut vartijaa k√§teen ja yritt√§nyt potkia paikalle tullutta toista vartijaa. Poliisipartion l√§sn√§ollessa naisen k√§yt√∂s jatkui yh√§ asiattomana. Nainen laitettiin poliisiautoon ja kuljetettiin p√§ihtymyss√§il√∂√∂n. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelyst√§, j√§rjestyst√§ yll√§pit√§v√§n henkil√∂n vastustamisesta ja n√§pistyksest√§.
Jyväskylän Tavintiellä tavattiin klo 20.29 autoilemasta ajo-oikeudeton kuljettaja. Henkilöauton ratissa oli 1990-luvulla syntynyt nainen.
Suonenjoentiell√§ √Ą√§nekoskella pys√§ytettiin liikennetarkastusta varten henkil√∂auto klo 21.18. Autoa ajanut 1990-luvulla syntynyt mies todettiin ajo-oikeudettomaksi. H√§nell√§ oli yksi matkustaja kyydiss√§√§n.
Tampereen Tursonkadulla tavattiin klo 23.06 autoilemasta ajo-oikeudeton kuljettaja. Tämä ajelija henkilöauton ratin takana oli parikymppinen mies.
Nuori aikuinen mies on epäiltynä vahingonteosta Keuruuntiellä Keuruulla tiistain puolella klo 00.07. Riidan haastamisen yhteydessä nuorimies oli potkaissut vieraasta henkilöautosta sivupeilin rikki ja lyönyt nyrkillä sivulasiin.
Jyväskylän Vehkakadulla pysäytettiin klo 00.35 liikennetarkastukseen henkilöauto, jota ajoi 1990-luvulla syntynyt mies. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.
Klo 01.16 pysäytettiin Tampereen Viialassa henkilöauto, jonka viisikymppinen mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 10. kerta vuoden sisään.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory