Maanantai-illassa ajo-oikeudettomia kuljettajia

NordenBladet — Poliisipartio sai maanantai-iltana klo 18.40 tehtävän mennä Tampereen Järvensivulla sijaitsevan kaupan edustalle, jossa vartijoilla oli kiinni aggressiivinen nainen. Hän oli hetkeä aiemmin näpistellyt kaupassa. Asiakas ei halunnut selvittää tapausta vartijan kanssa, vaan oli pyrkinyt pois paikalta. Kun vartija oli ottanut naisen kiinni, oli tämä purrut vartijaa käteen ja yrittänyt potkia paikalle tullutta toista vartijaa. Poliisipartion läsnäollessa naisen käytös jatkui yhä asiattomana. Nainen laitettiin poliisiautoon ja kuljetettiin päihtymyssäilöön. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja näpistyksestä.
Jyväskylän Tavintiellä tavattiin klo 20.29 autoilemasta ajo-oikeudeton kuljettaja. Henkilöauton ratissa oli 1990-luvulla syntynyt nainen.
Suonenjoentiellä Äänekoskella pysäytettiin liikennetarkastusta varten henkilöauto klo 21.18. Autoa ajanut 1990-luvulla syntynyt mies todettiin ajo-oikeudettomaksi. Hänellä oli yksi matkustaja kyydissään.
Tampereen Tursonkadulla tavattiin klo 23.06 autoilemasta ajo-oikeudeton kuljettaja. Tämä ajelija henkilöauton ratin takana oli parikymppinen mies.
Nuori aikuinen mies on epäiltynä vahingonteosta Keuruuntiellä Keuruulla tiistain puolella klo 00.07. Riidan haastamisen yhteydessä nuorimies oli potkaissut vieraasta henkilöautosta sivupeilin rikki ja lyönyt nyrkillä sivulasiin.
Jyväskylän Vehkakadulla pysäytettiin klo 00.35 liikennetarkastukseen henkilöauto, jota ajoi 1990-luvulla syntynyt mies. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.
Klo 01.16 pysäytettiin Tampereen Viialassa henkilöauto, jonka viisikymppinen mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 10. kerta vuoden sisään.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory