Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 24.2.2020

NordenBladet —

24.02.2020 klo 13.44Itä-Uusimaa
Maahantulokiellon rikkominen, väärän henkilötiedon antaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Tikkurilantie 23.2.2020 klo 17.51
Poliisi pysäytti henkilöauton Kivistössä tarkastusta varten. Kuljettajan puhallus poliisin seulonta-alkometriin oli negatiivinen, mutta miehellä ei ollut mukanaan ajokorttia eikä muitakaan henkilöllisyyttä osoittavia asiakirjoja. Asiaa selvittäessä kävi ilmi, että 27-vuotias mies oli kertonut poliisille pysäytyksen aikana väärät henkilötiedot eikä hänellä ollut ajo-oikeutta. Lisäksi mies oli maahantulokiellossa. Mies otettiin kiinni.
Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikos
Vantaa, Vihdintie 23.2.2020 klo 22.03
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Vihdintiellä, sillä mm. auton omistajuussuhteet olivat epäselvät. Kuljettajaksi ilmeni 23-vuotias mies. Miehen puhallus seulonta-alkometriin oli positiivinen ja miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen takin taskusta löytyi epäiltyä huumausainetta. Mies käytettiin verikokeessa humalatilan selvittämistä varten, tämän jälkeen mies passitettiin vankilaan voimassaolevan etsintäkuulutuksen vuoksi.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Venuksentie 23.2.2020 klo 23.44
Poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten huoltoaseman pihalle. Kuljettaja oli 22-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen. Tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus ja mies kuulusteltiin, sillä hänellä oli kuusi vastaavanlaista rikosepäilyä vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory