Mainos:Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 23.2.2020

NordenBladet —

23.02.2020 klo 10.26Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote viikonlopulta 21. – 23.2.2020
Rattijuopumus Kaarinassa
Perjantaina 21.2.2020 klo 09.35 aikaan poliisipartio pysäytti Kaarinassa Voudinkadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1983 syntynyt mies. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen benstsodiatsepiineille. Miehellä ei ollut myöskään ajoneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Lauantaina 22.2.2020 klo 03.00 aikaan poliisipartio pysäytti Turun Itäkaarella henkilöauton, jota kuljetti vuonna 2001 syntynyt nuori mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Poliisipartio pysäytti lauantaina 22.2.2020 klo 16.40 aikaan Turussa Suikkilantiellä henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1986 syntynyt mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle ja benzodiatsepiineille. Mies oli myös valmiiksi ajokiellossa ja hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksista ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Raisiossa
Lauantaina 22.2.2020 klo 17.20 poliisin pysäytyksen kohteeksi joutui henkilöautolla liikkeellä ollut, vuonna 1988 syntynyt mies Raision Juhaninkujalla. Mies puhalsi alkometriin 0,93 mg/l tuloksen ja lisäksi mies oli ajokiellossa. Miehen hallusta löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Turun Uudenmaantiellä pysäytettiin tarkastukseen henkilöauto lauantaina 22.2.2020 klo 15.55 aikaan. Auton kuljettajana toimi vuonna 1994 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentzodiatsepiineille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyseinen ”kortitta-ajo” oli kahdeksas kerta vuoden sisällä.
Rattijuopumus Turussa
Lauantaina 22.2.2020 klo 23.30 aikaan poliisipartio pysäytti tarkistukseen Turussa Kunnallissairaalantiellä henkilöauton. Ajoneuvoa kuljetti 1982 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin nollat. Huumepikatesti oli kuitenkin positiivinen opiaateille. Tämän lisäksi mies oli jo valmiiksi ajokiellossa. Täten häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Kaarinassa
Sunnuntaina 23.2.2020 klo 05.10 aikaan poliisipartiolle ilmoitettiin, että Turun Savitehtaankadulta oli ajoon lähtenyt henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunto oli huolestuttanut ilmoittajaa. Poliisipartio tapasi kyseisen ajoneuvon Kaarinassa Kaarinantiellä. Kuljettajana toimi vuonna 2001 syntynyt mies, jolle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Mies oli myös ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Ajoneuvon toista matkustaa, auton omistajaa, epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle henkilölle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory