Mainos:Päivittäistiedote Etelä-Pohjanmaa 22.2.2020

NordenBladet — Perjantaina illalla syntyi Teuvan keskustassa riitatilanne, jossa kaksi autokuntaa paikkakuntalaisia nuoria miehiä kolhi toistensa autoja. Alustavan tapahtumaselonteon mukaan toinen autoista oli peruuttanut toisen auton keulaan aiheuttaen siihen vaurioita. Siitä kimmastuneena oli törmäyksen kohteena olleesta autosta tullut nuorukainen potkinut törmännyttä autoa. Osallisten kesken ei tapahtunut kiinnikäymistä. Poliisi tutkii asiaa vahingontekorikoksena sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Osalliset ovat poliisin tiedossa.
Lauantaina aamulla poliisille ilmoitettiin henkilöauton ajaneen talon seinään Kauhajoella. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi edelleen käynnissä olevan auton ja sen kuljettajan istuimella nukkui nuori ulkopaikkakuntalainen mies. Puhalluskokeen mukaan on syytä epäillä törkeää rattijuopumusta ja huumausaineen pikatestikin osoitti epäilyksen huumausaineen käytölle. Mies toimitettiin Seinäjoen poliisiasemalle säilöön.
Perjantaina aamulla Jurvassa Koskenkorvantien ja Hietikko-Laurilantien risteyksessä erittäin liukkaalla jäisellä tiellä luisti kuorma-auto ojaan, vaikka nopeus oli todella hiljainen, auton lähdettyä risteyksestä Stop-merkiltä liikkeelle. Erikoinen sattuma sinänsä oli se, että jonkin aikaa aiemmin ojaan oli samassa paikassa ajautunut henkilöauto, jonka päälle kuorma-auto suistui. Henkilöautossa ei ollut matkustajia. Henkilöauto vaurioitui tuntuvasti tapahtumassa m,utta kuorma-auton vauriot olivat vähäiset.
Lauantaina päivällä poliisille ilmoitettiin Seinäjoen keskustan tuntumassa kerrostalon häkkivarastoihin tehdystä varkaudesta. Useita kellarivaraston ovia oli murrettu auki ja esineitä oli siirrelty varastotiloista toisiin. Ilmeisesti murtautuja oli tullut katumapäälle tekojensa suhteen, koska osaa murtojäljistä oli korjailtu. Anastetusta omaisuudesta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.
Perjantaina illalla menetti nuori naiskuljettaja ajoneuvon hallinnan Seinäjoella Vuoritiellä. Auto suistui ajoradalta törmäten valaisinpylvääseen. Kuljettaja loukkaantui ja toimitettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Ajoneuvo vaurioitui tuntuvasti. Kuljettajan ajokunnossa ei ollut mitään huomauttamista ja ajorata oli tapahtumapaikalla liukas. Vaihtelevien kelien johdosta saattaa ajoradalla olla ns mustaa jäätä, vaikka lämpötila olisikin plussan puolella.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory