Mainos:Rovaniemen poliisin päivittäistiedote 22.2.2020

NordenBladet — Poliisipartio yritti perjantaina kello 22 aikoihin pysäyttää Syväsenvaarassa liikennevalvonnan yhteydessä henkilöautoa. Poliisin kytkettyä pysäytysvalot päälle, pysäytettävä henkilöauto lähti voimakkaasti kiihdyttämään ja pakenemaan poliisia. Tuossa vaiheessa poliisi kytki myös hälytysäänet päälle.
Pakeneva henkilöauto jatkoi matkaa Syväsenvaarasta Nivavaaraan ja sieltä Kuusamontielle kohti Kuusamoa. Oikaraisissa pakeneva ajoneuvo kääntyi Koskenkyläntielle. Koskenkyläntiellä toinen poliisipartio oli laittanut tielle piikkimaton, jonka ylitse pakeneva henkilöauto ajoi. Henkilöauton molemmat eturenkaat tyhjenivät, mutta siitä huolimatta henkilöauto pyrki vielä jatkamaan pakoaan. Pakoauton vauhti hiljeni kuitenkin pian, ja auton kuljettaja ohjasi kuljettamansa auton tien laitaan bussipysäkille.
Ilmeni, että autoa kuljetti 30-vuotias mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfematiinille. Mies otettiin kiinni ja hänet toimitettiin verikokeen jälkeen poliisivankilaan. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.
Koko pakomatkan aikana pakeneva auto ajoi huomattavaa ylinopeutta sekä taajama- että 80 km/h:n nopeusrajoitusalueella. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory