Mainos:Hämeessä liikkeellä näpistelijöitä ja murtovarkaita

NordenBladet —

20.02.2020 klo 11.08Häme
Lahti. Noin 30 -vuotias nainen anasti kengät Holman Prismasta keskiviikkona iltakahdeksan jälkeen. Nainen oli repinyt kengistä hintalaput pois ja käveli kassojen ohi maksamatta. Naista epäillään näpistyksestä.
Lahti. Vartiointiliike sai hälytyksen torstain vastaisena yönä Fazerin Xylitol-tehtaalle. Vartijat tavoittivat paikalta yli 30 -vuotiaan miehen. Miehellä oli hallussa kaksi reppua, joista löytyi tehtaan työmaalta anastettua omaisuutta. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.Loppi. Ennen puoltayötä hätäkeskus sai ilmoituksen, että Lopen Nesteelle murtaudutaan. Havainnon mukaan paikalta poistui tumma Volvo-merkkinen farmariauto 54-tietä Riihimäen suuntaan.
Paikalle lähtenyt partio havaitsi, että iso kolminkertainen ikkuna oli rikottu. Partio pääsi huoltoaseman sisätiloihin paikalle soitetun kiinteistön omistajan mukana. Selvisi, että myyntitiskin takana oli pengottu tavaroita ja useita tupakka-askeja oli anastettu. Toimistotilaan oli myös tunkeuduttu, mutta mitään ei havaittu anastetuksi.
Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.
Hämeenlinna. Partio sai hätäkeskukselta tehtävän päihtyneestä henkilöstä Kaurialan alueella Hämeenlinnassa. Partion saavuttua paikalle he näkivät kävelykadulla istuvan, seinään nojaavan miehen. Miehen mukana olleesta pussista löytyi teleskooppipatukka, kaasusumutin sekä pieni kääntöveitsi. Partio otti miehen kiinni ja kuljetti Hämeenlinnan poliisiasemalle.
Poliisiasemalla säilöönottotarkastuksessa miehen hallusta löytyi vielä kannabista ja amfetamiinia.
Yli 30-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä mm. huumausainerikokseen, vaarallisen esineen hallussapitoon ja lievään ampuma-aserikokseen.
Hämeenlinna. Partio kiinnitti huomiota voimakkaasti kiihdyttävään henkilöautoon Papinniityn alueella Hämeenlinnassa. Autoa kuljettanut nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen. Partio teki naiselle huumepikatestin, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Nainen otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja ajoneuvoon määrättiin suoritettavaksi paikanetsintä, jonka yhteydessä löydettiin amfetamiinia.
Noin 20-vuotiasta naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory