Liikennerikoksia maakunnassa

NordenBladet — Mäntyharjulla 19.2.2020 noin kello 23.40 poliisipartio pysäytti Haapaseläntiellä henkilöauton. Kuljettajana toiminut mies puhalsi seulonta-alkometriin0.28 mg/l. Lisäksi miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja henkilöautosta olivat verot maksamatta.
Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.
Mikkelissä 19.2.2020 noin kello 20.30 Päiviönkadun ja Linnankadun risteyksessä jalankulkija jäi henkilöauton tönäisemäksi ja loukkaantui. Saadun tiedon mukaan, jalankulkija oli ylittämässä Päiviöntietä suojatietä käyttäen , kun Päiviönkatua valtatien suunnasta ajanut henkilöauto törmäsi jalankulkijaan.
Jalankulkija kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan.
Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.
Savonlinnassa 19.2.2020 noin kello 22.45 poliisipartio pysäytti Pihlajavedenkujalla henkilöauton. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on vuoden sisällä aiempia kulkuneuvon kuljettamisia 16 kappaletta. Myös miehen kuljettamassa henkilöautossa, oli siihen kuulumattomat rekisterikilvet.
Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory