Mainos:Poliisi tutkii Helsingissä tapahtunutta epäiltyä törkeää ihmiskauppaa

NordenBladet —

19.02.2020 klo 15.29Helsinki
Helsingin poliisilaitoksen rikostutkintayksikkö tutkii Helsingissä vuonna 2019 tapahtunutta epäiltyä törkeää ihmiskauppaa. Jutussa on vangittuna kaksi miestä. Heidän epäillään pakottaneen naista seksin myyntiin ja pahoinpidelleen tätä.
Asianomistaja oli keväällä 2019 tutustunut Suomessa 33-vuotiaiseen mieheen mutta palannut loppukesästä kotimaahansa. Kotimaassa käydessään mies oli houkutellut naisen palaamaan Suomeen ja luvannut tälle töitä. Asianomistajalla ei ollut rahaa lentolippuun, joten mies oli kustantanut lennon Suomeen.
Nainen oli tullut takaisin Suomeen syyskuussa 2019 ja mennyt lentokentältä miehen asunnolle. Siellä nainen oli tavannut toisen rikoksesta epäillyn, 35-vuotiaan miehen. Esitutkinnan mukaan miehet olivat vuokranneet hotellihuoneen Helsingin keskustasta ja julkaisseet netissä seksinmyynti-ilmoituksen edesauttaakseen seksin myymistä. Nainen oli työskennellyt hotellissa muutaman päivän, ja miehet olivat ottaneet naisen ansaitsemat rahat itselleen.
Hotelliyöpymisten jälkeen nainen oli palannut miesten asunnolle, koska hänellä ei ollut rahaa eikä muuta paikkaa, jonne mennä. Naisen mukaan asunnolla miehet olivat sanoneet, että hänen täytyy jatkaa seksin myymistä, sillä miehet tarvitsivat rahaa.
Lokakuun 2019 lopulla nainen oli ilmoittanut, ettei hän halua jatkaa toimintaa miesten vaatimuksista huolimatta. Kertomuksensa mukaan nainen oli yrittänyt poistua asunnosta, mutta miehet estivät hänen poistumisensa ja pahoinpitelivät häntä. Miehet ehdottivat naiselle, että tämä maksaa 1000 euroa päästäkseen lähtemään. Asianomistaja onnistui pakenemaan asunnolta miesten nukkuessa.
Esitutkinta on valmistunut ja siirtymässä syyttäjälle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory