Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 19.2.2020

NordenBladet —

19.02.2020 klo 14.23Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Liian kovalla vauhdilla risteykseen ajanut henkilöauton kuljettaja menetti autonsa hallinnan, sinkoutui vastaantulevan kylkeen
Vantaa, Kiitoradantien ja Junkersintien risteys, 18.2.2020 klo 13.40
Vantaalla tapahtui tiistaina iltapäivällä kahden henkilöauton kolari, jossa toisen auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Vuonna 1965 syntynyt henkilöautoa kuljettanut mies kertoi, että oli tullut Kiitoradantien ja Junkersintien risteykseen liian vauhdikkaasti. Kääntyessään kulkusuunnassaan vasemmalle hän oli osunut autollaan ajoradan reunakiveykseen, josta auto oli sinkoutunut vastaantulevien kaistalle ja osunut samaan aikaan risteystä lähestyneen henkilöauton kylkeen. Vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja loukkasi itseään onnettomuudessa ja hänen kuljettamansa ajoneuvon kylki vaurioitui onnettomuudessa pahoin. Onnettomuuden aiheuttaneen ajoneuvon kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Pitkäkyntinen nappasi rollaattorin koriin unohtuneen lompakon matkaansa
Vantaa, Kielotie, 18.2.2020 klo 11.40 – 11.55
Vanhempi rouva teki tiistain iltapäivällä poliisille ilmoituksen lompakkovarkaudesta. Nainen kertoi, että oli asioinut aamupäivällä vantaalaisessa liikkeessä ja jättänyt rollaattorinsa liikkeen tuulikaappiin. Pahaksi onneksi rollaattorin koriin oli unohtunut myös kassi, jossa oli rouvan lompakko ja matkapuhelin. Kun nainen palasi rollaattorin luo, hän huomasi, että joku oli napannut lompakon ja puhelimen mukaansa. Kovin paljon varas ei teostaan hyötynyt, sillä lompakossa ei ollut rahaa tai maksukortteja eikä puhelin ollut kovinkaan arvokas. Poliisi tutkii tapausta näpistyksenä.
Vapaana ollut koira tappeli toisen koiran kanssa ja näykkäisi koiran omistajaa
Vantaa, Rajakentäntie 18.2.2020 kello 15.35
Vapaana ollut, keksi-ikäisen naisen omistama koira hyökkäsi kytkettynä olleen bernin paimenkoiran kimppuun. Syntyneen tappelun tuoksinassa Bernin paimenkoiran omistaja, keski-ikäinen mies, kaatui ja loukkasi hieman itseään. Lisäksi vapaana ollut koira näykkäisi miestä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus, naista epäillään järjestysrikkomuksesta.
Mies puri naista korvasta
Vantaa, 18.2.2020 klo 23.10
Vantaalla tapahtui erään huoltoaseman pihalla pahoinpitely, jonka yhteydessä vuonna 1982 syntyneen miehen epäillään purreen itseään kymmenen vuotta nuorempaa naista korvasta.
Nainen kertoi paikalle tulleelle poliisipartiolle, että mies oli työntänyt häntä takaisin autoon ja kun hän alkoi huutaa apua, mies oli purrut häntä korvasta. Todistajan mukaan mies oli pahoinpidellyt naista myös mm. lyömällä tätä. Vammat jäivät vähäisiksi. Epäiltyä ei ole vielä tavoitettu, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory