Mainos:Saara Arvan henkirikostutkinta on edennyt

NordenBladet ‚ÄĒ It√§-Suomen poliisilaitoksella Kuopion p√§√§poliisiasemalla tutkinnassa oleva Saara Arvan henkirikostutkinta on edennyt. Saara Arva katosi Vesannolla 1.9.2019. Aluksi asiaa tutkittiin katoamisena mutta my√∂hemmin asian tutkinta muuttui henkirikostutkinnaksi. Saara Arvan seurassa katoamisen aikoihin ollut mieshenkil√∂ on vangittu Pohjois-Savon k√§r√§j√§oikeuden p√§√§t√∂ksell√§ ep√§iltyn√§ taposta.
Esitutkinnassa on saatu lisäselvyyttä Saara Arvan katoamiseen, jotka ovat vahvistaneet poliisin epäilystä siitä, että Saara Arva on joutunut rikoksen kohteeksi. Poliisi on kuulustellut tai puhuttanut runsaasti todistajia.
Saara Arvan ja hänen seurassaan ollut mieshenkilö ovat liikkuneet yhdessä kiinteästi kesän ajan Vesanto-Tervo- Konnevesi akselilla ja leiriytyneet useissa eri paikoissa mm. metsäpalstoilla ja vesistöjen läheisyydessä. Saara Arvalla on havaittu ennen katoamistaan mm. kasvoissa vammoja, jotka ovat mahdollisesti syntyneet pahoinpitelyn seurauksena.
Poliisi pyytää lisähavaintoja varsinkin 31.8.-1.9.2019 väliseltä ajalta Saara Arvan ja hänen seurassaan olleen miehen liikkumisesta sekä Arvan kasvovammoista. Arva ja mieshenkilö ovat liikkuneet mustalla Audi-merkkisellä henkilöautolla. Arvasta on viimeisin havainto 31.8.2019 iltapäivästä Neiturin kanavalla Vesannolla.
Poliisi on pääsyt jatkamaan maastoetsintöjä varhaisen kevään vuoksi.
Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla p.0295 415 232.
Saara_Arva_webjpg, 223 kB
Audi_6_Arvajpg, 189,1 kB

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory