Mainos:Lounais-Suomen raskaan liikenteen suurimmat ongelmat ajo- ja lepoajoissa sekä kuorman sidonnoissa

NordenBladet —

17.02.2020 klo 14.22Lounais-Suomi
Lounais-Suomen poliisilaitos valvoi 10.–16.2.2020 tehostetusti raskasta liikennettä. Valvonta oli osa poliisin valtakunnallista raskaan liikenteen valvontateemaa.
Valvontaa kohdennettiin niin kotimaiseen kuin ulkomaalaiseenkin raskaaseen liikenteeseen ja valvontajakson erityisteemana oli kuljettajien ajon aikaisen tarkkaamattomuutta aiheuttavien tekijöiden valvonta, kuten esimerkiksi puhelimien ja tablettien käyttö ajonaikana sekä näkökentän esteenä olevat esineet.
Valvonnan aikana Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa tarkastettiin yhteensä 372 raskaan liikenteen ajoneuvoa, joista 88 oli ulkomaalaisia.
Valvonnassa löytyi eniten huomautettavaa ajo- ja lepoaikasäännösten noudattamisesta ja näitä rikkomuksia havaittiin 30 kuljettajalla. Ajopiirturirikkomuksia oli viisi kappaletta. Puutteellinen kuorman varmistaminen todettiin 14 ajoneuvossa.
Ajoneuvojen epäkuntoisuuksista tuli seuraamus yhdeksälle ajoneuvoille ja näistä neljän epäkuntoisuus oli niin vakava, että poliisi määräsi keskeyttämään ajon.
Seuraamuksia valvonnassa tuli 36 kotimaiselle ja 8 ulkolaiselle kuljettajalle. Lisäksi huomautuksen sai 37 kuljettajaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory