Mainos:Hämeen teillä kolaroitiin

NordenBladet — Hämeenlinna
Poliisipartio mittasi sunnuntaina illalla Kiltintiellä nuoren miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 107 km/h tieosuudella, jossa nopeusrajoitus on liikennemerkein rajoitettu 50 km/h. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Orimattila
Artjärventien ja Viljamaantien risteyksessä tapahtui sunnuntaina aamulla henkilöauton ja pakettiauton yhteentörmäys. Viljamaantienristeyksessä Artjärventietä Artjärven suunnasta ajanut henkilöauto oli törmännyt Viljamaantietä ajaneen pakettiauton vasempaan kylkeen. Henkilöauton tulosuunnasta oli risteyksessä kärkikolmiolla osoitettu väistämisvelvollisuus. Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Orimattila
Matintien ja Erkontien risteyksessä tapahtui sunnuntaina illalla kahden henkilöauton liikenneonnettomuus. Erkontietä ajaneen henkilöauton oli tarkoitus kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Matintielle kun se törmäsi Matintietä Erkontielle kääntymässä olleen henkilöauton kanssa yhteen. Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Lahti
Sunnuntaina illalla Valtatiellä 12 kohti Lahtea ajanut pakettiauto suistui tieltä muutama sata metri Nastolan ABC:n jälkeen. Kuljettaja oli menettänyt pakettiauton hallinnan törmäten valopylvääseen ja ajautuen oikealle ojaan. Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory