Mainos:Rovaniemen poliisin päivittäistiedote viikonlopulta

NordenBladet — Poliisin viikonloppu Rovaniemellä oli kiireinen.
Partio sai perjantaina hieman kello 17:00 jälkeen ilmoituksen kolarista Kemintien ja Isoaavantien risteyksessä. Paikalla selvisi, että keskustan suunnalta ajanut kuljettaja oli ajanut risteyksessä päin punaisia ja törmännyt Isoaavantieltä tulleen henkilöauton kylkeen. Törmäyksessä ei tullut henkilövahinkoja. Punaisia päin ajanut kuljettaja osoittautui humaltuneeksi, ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Sinetässä rattijuopumus valvontaa suorittanut partio pysäytti lauantaiaamuyöllä henkilöauton, jonka kuljettajalla oli ajokiellossa. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin yli puolitoista promillea, minkä lisäksi hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kyydissä olleen matkustajan hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä amfetamiiniksi epäiltyä ainetta.
Sunnuntai-iltapäivällä henkilöauto lähti kiihdyttämään Etelärinteellä poliisiauton käännyttyä sen perään. Henkilöauto pakeni partiota ajamalla hetkellisesti pitkin kevyen liikenteen väylää, mutta pysähtyi pian Korkalovaaran suunnalla. Kuljettajan ajo-oikeus oli rauennut, ja hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Kiinniottoa vastustellutta kuljettajaa epäillään kaikkiaan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä haitanteosta virkamiehelle.
Lisäksi Rovaniemen poliisia työllistivät pitkin viikonloppua useat pahoinpitelyt sekä etenkin ajoneuvoihin kohdistuneet vahingonteon. Poliisille on myös tehty useita rikosilmoituksia anastetuista lisävaloista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory