Reilua ylinopeutta Lieksassa

NordenBladet — Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Lieksan keskustassa, Karjalantiellä, sunnuntaina hieman kello 12 jälkeen. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi 117 km/t:ssa 60 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tulokseksi 0,75 promillea. Tapahtumahetkellä tien pinta oli ollut märkä, ajourat paljaat ja kaistojen välissä oli ollut hieman sohjoa. Mies oli ollut yksin autossa. Hänet oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.
Joensuun Niinivaaralla, Jaakkimankadulla, oli lukitsemattomasta varastosta anastettu Husqvarna-merkkinen moottorisaha puolenyön ja sunnuntain kello 6 välisenä aikana. Samaan aikaan oli myös Niinivaaralla, Sortavalankadulla, sijaitsevasta pihavarastosta anastettu Einhell-merkkinen sähköhöylä ja Parkside-merkkinen 125 mm:n laikalla varustettu kulmahiomakone.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory