Mainos:Reilua ylinopeutta Lieksassa

NordenBladet ‚ÄĒ Miehen ep√§ill√§√§n syyllistyneen rattijuopumukseen ja t√∂rke√§√§n liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkil√∂autolla Lieksan keskustassa, Karjalantiell√§, sunnuntaina hieman kello 12 j√§lkeen. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi 117 km/t:ssa 60 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tulokseksi 0,75 promillea. Tapahtumahetkell√§ tien pinta oli ollut m√§rk√§, ajourat paljaat ja kaistojen v√§liss√§ oli ollut hieman sohjoa. Mies oli ollut yksin autossa. H√§net oli m√§√§r√§tty v√§liaikaiseen ajokieltoon.
Joensuun Niinivaaralla, Jaakkimankadulla, oli lukitsemattomasta varastosta anastettu Husqvarna-merkkinen moottorisaha puolenyön ja sunnuntain kello 6 välisenä aikana. Samaan aikaan oli myös Niinivaaralla, Sortavalankadulla, sijaitsevasta pihavarastosta anastettu Einhell-merkkinen sähköhöylä ja Parkside-merkkinen 125 mm:n laikalla varustettu kulmahiomakone.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory