Mainos:Loimaan poliisilla kiireinen viikonloppu

NordenBladet — Torstain ja perjantain välisenä yönä Auran nuortentalon seinustalla olleeseen häkkivarastoon on murtauduttu ja sieltä anastettu useita kassillisia tyhjiä palautuspulloja.
Perjantaina illalla puoli seitsemältä Pöytyän Koulutuiellä sijaitsen lämpölaitoksen pellettisiiloon johtava voimavirtajohto on katkaistu ja täten aiheutettu vahinkoa. Poliisilla on epäily tekijän henkilöllisyydestä, ja poliisi pyytääkin tätä itse ilmoittautumaan poliisille.
Perjantai-iltana puoli yhdeksän jälkeen Loimaalla noin 40-vuotias mies hälytti itse luokseen ambulanssin, päästäkseen tarpeelliseksi katsomaansa hoitoon. Koska kuljetusta ei järjestynyt, tehosti mies asiaansa ottamalla esille veitsen. Ambulanssihenkilöstö pääsi poistumaan asunnosta, eikä vaaratilannetta ehtinyt aiheutua. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta.
Poliisi pysäytti lauantai-iltana seitsemän aikaan Aurassa Sillankorvantiellä 30-vuotiaan mieskuljettajan, jonka epäillään kuljettaneen pakettiautoa huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajan ajokortti otettiin hyllylle ja mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan epäiltynä rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.
Poliisi sai hälytystehtävän Pöytyälle yksitysasuntoon lauantai-iltana yhdentoista aikaan. 30-vuotiaat miehet olivat nujakoineet keskenään, ja antoivat kumpikin oman versionsa tapahtumista. Molempien osalta kirjattiin epäilty pahoinpitely. Myös toisen miehistä kännykkä oli kärsinyt vahinkoa.
Sunnuntaina aamuyöllä puoli kahden aikaan Aurassa Turuntiellä ravintolan edustalla tapahtui epäilty pahoinpitely, jossa epäillyt tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia. Miehet ovat olleet pahoinpitelemässä maassa makaavaa henkilöä, jolloin ulkopuolinen mieshenkilö on mennyt tilanteeseen väliin keskeyttääkseen pahoinpitelyn. Toinen tekijöistä löi tällöin väliin mennyttä noin 35-vuotiasta miestä kasvoihin, joka kaatui iskun voimasta ikkunaa vasten ja siitä maahan. Tämän aikana maassa pahoinpidelty uhri on poistunut paikalta. Poliisi otti paikalle saavuttuaan ulkomaalais-taustaiset epäillyt kiinni kiinteistön lähistöltä, ja toinen heistä vastusti kiinniottoa voimakkaasti. Tapausta tutkitaan epäiltyinä pahoinpitelyinä sekä haitantekona virkamiehelle. Lisäksi tekijöiden maassaolon taustoja ja edellytyksiä selvitetään ja he ovat poliisin hallussa pidätettyinä. Poliisi pyytää tuntemattomaksi jäänyttä, maassa pahoinpitelyn uhriksi joutunutta henkilöä ilmoittautumaan poliisille.
Noin 55-vuotias mieskujettaja ajoi VT9:llä Loimaalla ulos tieltä sunnuntain vastaisena yönä puoli yhden aikaan. Kuljettaja ajautui ensin henkilöautollaan kulkusuunnassaan omalle puolelle pientareen reunalle, josta vastaantulevien kaistan yli ojaan. Auto on kulkenut vastaantulevien pientareella noin 35 metrin matkan ennen törmäystä ojaan. Pelastushenkilökunta joutui leikkaamaan autoa, jotta kuljettaja, joka istui puolittain apukuljettajan paikalla ja oli jaloistaan jumissa kuljettajan puolella, saatiin autosta pois. Myös airbagit olivat lauenneet. Kuljettaja vietiin ambulanssilla TYKS:iin saamaan hoitoa, ja poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan hänen vammansa ovat vähäistä vakavammat. Autossa ei ollut muita matkustajia eikä alkoholilla epäillä olevan osuutta asiaan. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Loimaan poliisi pyytää havaintoja ja viheitä tapauksiin liittyen numeroon 0295444933.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory