Mainos:Meri-Lapissa kiireinen vuorokausi

NordenBladet ‚ÄĒ El√§inonnettomuuksia Ylitorniolla
Ylitorniolla tapahtui 15.2.2020 kaksi henkilöauton ja eläimen yhteen törmäämistä. Toisessa yhteentörmäys tapahtui hirven kanssa Torniontiellä kello 18.10 ja toinen VT 21:llä Kattilakoskenkohdalla Kauriin kanssa. Molemmissa tapauksissa selvittiin ilman henkilövahinkoja.
Rattijuopumuksia Torniossa
Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Torniossa Teollisuuskadulla 15.2.2020 kello 14.20. Partio päätti tarkistaa ajoneuvon kuljettajan ajokunnon. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuttu 50 -vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies puhalsi tuloksen nolla, mutta kieltäytyi huumausaineenpikatestistä. Miehen olemus viittasi päihteiden käyttöön, joten hänet käytettiin verikokeissa mahdollisen rattijuopumusepäillyn vuoksi. Miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 15.2.2020 kello 18.45, että Torniolainen mies on lähtenyt ajamaan henkilöautolla humalassa Torniossa Vanhan pirkkiöntieltä. Hetkeä myöhemmin hätäkeskukseen ilmoitettiin samalla tiellä ulosajaneesta autosta, jonka kuljettaja oli poistunut paikalta. Poliisi tavoitti ulosajopaikan läheisyydestä kuljettajan tuntomerkkeihin sopivan henkilön, joka puhalsi tuloksen 0,94 mg/l. Kuljettajaksi epäilty 67-vuotias mies käytettiin verikokeissa ja hänen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Pahoinpitely Kemissä
Kauppakadulla sijaitsevassa ravintolassa tapahtui pahoinpitely 16.2.2020 kello 03.00. Kaksi miestä oli pahoipidellyt kolmatta miestä lyömällä. Miehet tunsivat entuudesta toisensa. Poliisi jatkaa asian selvittelyä pahoinpitelynä.
Asuntoon tunkeuduttiin Kemissä
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 16.2.2020 kello 03.00, että Oklaholmankadulla sijaitsevaan asuntoon on murtauduttu ja asukasta on pahoinpidelty useamman henkilön toimesta. Tekijät olivat poistuneen paikalta ennen poliisin paikallatuloa. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista numeroon 0295466156 tai meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory