Mainos:Rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä Meri-Lapissa

NordenBladet ‚ÄĒ Rattijuopumuksia
Poliisipartio päätti tarkastaa 14.2.2020 kelo 10.55 Kemissä Lapintuulen Nesteelle tulevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 47 -vuotias mies. Miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla ja huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Torniossa Röyttäntien ja Pirkkiöntien risteyksessä ojaan ajautuneesta mopoautosta 15.2.2020 kello 00.55. Kuljettajaksi osoittautui nuori nainen, joka puhalsi tuloksen 0.37 mg/l. Nainen kertoi, että tiellä oli ollut urat, jonka vuoksi ajoneuvo oli lähtenyt heittelehtimään tiellä, jonka seurauksena ajoneuvo oli kääntynyt ja ajautunut apukuljettajan kylki edellä kohti tien reunaa kulkusuunnassaan vasemmalle vastaantulijan kaistan yli. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenne turvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Pahoinpitely
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 14.2.2020 kello 21.50 Torniossa Hallituskadulla sijaitsevan ravintolan edustalla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Poliisipartiolle selvisi paikalla, että kaksi miestä oli pahoinpidellyt asianomistajaa tönien ja lyöden. Järjestyksenvalvoja oli mennyt tilanteeseen väliin, kun toinen miehistä oli lyönyt asianomistajaa kasvoihin. Molemmat pahoinpitelystä epäillyt miehet toimitettiin Kemin poliisivankilaan selvittämään asioita. Asianomistajaa töninyttä miestä epäillään lievästä pahoinpitelystä ja lyöjää pahoinpitelystä.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 15.2.2020 kello 00.46 Kemissä Ristikankaalla yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Poliisin mennessä paikalle selvisi, että aikuinen poika oli pahoinpidellyt isäänsä nyrkillä lyömällä. Isäntä itse kertoi kaatuneensa portaissa ja ettei mitään pahoinpitelyä ollut tapahtunut. Poliisi jatkaa asian selvittämistä pahoinpitelynä.
Törkeä varkaus
Kemissä Ansakadulla sijaitsevaan omakotitaloon murtauduttiin 13.-14.2.2020 kello 22.30-15.30. Asuntoon päästiin sisälle ikkunan kautta. Asunnosta anastettiin vaatteita ja pihalla olleen henkilöauton avaimet. Pihalla ollut Audi A4 otettiin avaimilla luvatta käyttöön. Audissa ei ollut paikalla rekisterikilpiä. Audi on vuoden 2009 vuosimallia ja väriltään musta.
Pyydetään ilmoittamaan mahdollisista havainnoista numeroon 0295466156 tai meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory