Mainos:

Liikenneturvallisuuden vaarantamista, rattijuopumuksia ja huumausainerikoksia Kajaanissa

NordenBladet —

14.02.2020 klo 15.02Oulu
Kaksi henkilöautoa kolaroi Kuntokadun ja Lönnrotinkadun liikenneympyrässä Kajaanin Puistolassa torstaina puoli neljän aikaan iltapäivällä. Toinen autoista oli pysähtynyt liikenne-esteen takia tullessaan liikenneympyrään, mitä myös kiertoliittymäksi kutsutaan, toinen autoista tuli huomattavalla nopeudella ja puski läpi liikenneympyrän törmäten odottaneeseen autoon. Törmäilijä poistui paikalta ilman että olisi jäänyt selvittämään tilannetta. Poliisi selvitti kuitenkin rekisteritietojen perusteella auton kuljettajan ja asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena
kahdeksantoistavuotias nuori kajaanilaismies kuljetti henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Kajaanin Lohtajalla torstaina iltayhdeksän aikaan. Poliisi löysi kuljettajan hallusta myös pienen erän huumausainetta.
Parikymppinen kajaanilaismies kuljetti henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Satumaantiellä Kajaanin Lohtajalla kahden aikaan varhain perjantai aamuna. Mies väitti poliisille että joku tuntematon mies oli aiemmin tarjonnut hänelle juomaa, josta hän epäili saaneensa huumausaineen sisäänsä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory