Mainos:

Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Rovaniemellä Lehtojärventien ja Syvälahdentien risteyksessä

NordenBladet —

14.02.2020 klo 14.05Lappi
Rovaniemellä Lehtojärventien ja Syvälahdentien risteyksessä tapahtui 13.2.2020 noin kello 14.30 tila-auton ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Henkilöautossa etupenkillä matkustajana ollut mies menehtyi onnettomuudessa.
Tila-auto oli tullut Lehtojärventietä kohti etelää, autossa kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Lehtojärventien ja Syvälahdentien risteyksessä tila-auton kuljettajan kulkusuunnasta vasemmalta Syvälahdentieltä hänen eteensä ajoi henkilöauto. Tila-auton kuljettaja ei ehtinyt reagoida eteen ajaneeseen henkilöautoon ja törmäsi henkilöauton matkustajan puoleiseen kylkeen. Kyseisessä risteyksessä henkilöauton kuljettajan väistämisvelvollisuus merkitty kärkikolmiolla. Paikan päällä poliisin toimesta todettu, että risteyksessä korkea lumipenkka estämässä näkyvyyttä.
Paikalla oli runsaasti pelastuslaitoksen, ensihoidon sekä poliisin yksiköitä. Henkilöauton kuljettaja kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Henkilöauton matkustaja todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Ensihoito tarkisti myös tila-auton kuljettajan sekä matkustajat ja heillä ei havaittu jatkohoitoa vaativia vammoja.
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory