Mainos:Hämeessä poliisilla varsin rauhallinen yö

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on torstain ja perjantain välinen yö sujunut poliisin kannalta varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli kaikkiaan 39 kappaletta koko laitoksen alueella. Poliisin suojiin päätyi vain kolme henkilöä.
LAHTI
Torstaina iltapäivällä kello 13.50 aikaan liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio mittasi vt12:lla Villähteen kohdilla Lahden suuntaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 142km/h, rajoituksen ollessa kyseissä kohdassa 80k/h. Autoa kuljettanut vuonna 1999 syntynyt nainen oli liikkeellä selvin päin. Naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Kello 17.50 aikaan poliisipartio pysäytti Jalkarannantiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1994 syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Torstai-iltana kello 19.25 aikaan poliisi sai ilmoituksen henkilöstä joka oli ollut näpistelemässä Vapaudenkadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Mies oli ottanut kaupasta lonkeroa useamman tölkin ja poistunut niitä maksamatta. Paikalla ollut vartija oli ottanut miehen kiinni kaupan ulkopuolella ja luovutti hänet poliisille. 1960 luvulla syntynyttä miestä epäillään näpistyksestä ja hänelle on kertynyt vastaavia tekoja 22 kappaletta vuoden aikana. Miehen matka jatkui poliisiasemalle odottamaan kuulusteluja.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory