Mainos:Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 12-13.2 2020

NordenBladet — Poliisi löysi kotietsinnän yhteydessä Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitsevasta asunnosta seinäjokiselle nuorelle miehelle kuuluvan repun, jossa oli jonkin verran huumausaineita ja muuhun tarkoitukseen alun perin valmistettu ase, josta oli yritetty valmistaa varsinaista ampuma-asetta. Mies tavattiin paikasta, jossa hän ei olisi saanut olla hänelle määrätyn matkustuskiellon vuoksi. Seurauksena näistä oli yö poliisiasemalla.
Keskiviikkona iltapäivällä poliisin ratsiassa Hyllykalliolla Seinäjoella pysäytetylle henkilöauton kuljettajalle, alle kolmikymppiselle miehelle, tehtiin pikatesti huumausaineen käytön tutkimiseksi. Koe antoi viitteitä huumausaineen käytöstä, joka tosin varmistetaan verikokeella.
Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitsevalla asuinalueella poliisi otti keskiviikkoiltana ennen puoltayötä kiinni autolla liikkuneet kolme parikymppistä miestä, joiden epäillään pahoinpidelleen samanikäisen tuttavansa ja poistuessaan olivat anastaneet uhrin asunnosta omaisuutta. Pahoinpidelty joutui hoidattamaan vammojaan sairaalaan ja tekijöiksi epäillyt majoitettiin poliisiasemalle. Huumausaineilla oli merkittävä osuus koko tapahtumaketjussa. Kahdelta epäillyltä löytyi huumelääkkeitä ja asunnosta anastettua omaisuutta saatiin talteen kolmikon käytössä olleesta autosta.
Teuvan keskustassa murtauduttiin torstaina aamuyöstä R-kioskiin, josta vietiin jonkin verran kioskin myyntituotteita. Poliisi kaipaa tietoja Teuvan keskustassa torstaina aamuyöllä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Havainnot perinteisestä ns kilikalikeikasta, voi ilmoittaa Seinäjoen poliisin vihjepuhelimeen 0295 447 325.
Torstaina varhain aamulla ilmoitettiin poliisille Jalasjärvellä huoltoaseman pihasta lähteneestä henkilöautosta, jonka kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartio tapasi kuljettajan Jalasjärvisestä asunnosta ja puhalluskoe antoi aiheen epäillä törkeää rattijuopumusta. Ajokorttikaan ei ollut kuljettajalla voimassa.
Poliisilla oli näiden juttujen lisäksi tutkittavana Evijärvellä ja Kurikassa tapahtuneet kaksi lähisuhdeväkivallaksi luokiteltavaa juttua, joista toinen oli seurauksiltaan sen verran vakava, että asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Molemmissa jutuissa tekoon epäilty otettiin kiinni ja vietiin poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory