Mainos:Esitutkinta Espoossa takavarikoituun kokaiini erään jatkuu

NordenBladet —

13.02.2020 klo 11.00Länsi-Uusimaa
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos ja keskusrikospoliisi ovat jatkaneet yhteistyössä joulukuussa Espoossa takavarikoituun yli 150 kg kokaiinierään liittyvää tutkintaa.
Tutkinnan aikana on tehty runsaasti erilaisia esitutkintatoimenpiteitä sekä muissa maissa että Suomessa. Tapauksen johdosta on edelleen vangittuna rikoksesta epäiltyinä 5 henkilöä. Suomalaisia epäiltyjä ei ole toistaiseksi esitutkinnassa tunnistettu. Esitutkinnan perusteella on syntynyt epäily siitä, ettei huumausaine-erä olisi ollut, ainakaan kokonaan, tarkoitettu Suomen markkinoille vaan tarkoituksena epäillään olleen kuljettaa kokaiini maasta pois.
Länsi-Uudenmaan poliisi ja keskusrikospoliisi pitävät mahdollisena myös, että laiton osa rahdista olisi ollut tarkoitus purkaa rahtikontista jo ennen sen saapumista Suomeen.
Esitutkinta jatketaan niin Suomessa kuin kansainvälisellä yhteistyöllä. Keskusrikospoliisi on tiiviisti mukana yhteistyössä. Suomen poliisi on osallistunut esitutkintatoimien, kuten etsintöjen ja kuulustelujen tekemiseen yhdessä muiden valtioiden viranomaisten kanssa myös Suomen ulkopuolella, esimerkiksi Ruotsissa ja Tanskassa. Esitutkinnassa yhteistyötä on tehty muun muassa Ruotsin, Tanskan, Alankomaiden lisäksi Europolin, Eurojustin ja Yhdysvaltain DEA:n kanssa.
Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory