Mainos:Uudenkaupungin poliisiaseman tiedote 13.2.2020

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisilaitos suoritti Uudenkaupungin alueella tehostettua päihdevalvontaa 11-12.2.2020 Turun kenttävalvonnan ja Uudenkaupungin poliisiaseman tutkintayksikön yhteistyönä. Valvonta oli suunnattu erityisesti Uudenkaupungin nuorten päihteiden käyttöön sekä katukauppaan. Päihteiden käytöstä ja niiden lieveilmiöistä on kevään mittaan tullut Uudenkaupungin poliisille lukuisia yhteydenottoja.
Valvontaiskun aikana kirjattiin toistakymmentä huumausaineisiin liittyvää rikosilmoitusta Uudenkaupungin alueella. Poliisin haltuun jäi valvontaiskussa mm. kannabista, amfetamiinia sekä subutexiä. Juttujen tutkinta jatkuu yhä.
****
Lounais-Suomen poliisilaitoksen Uudenkaupungin tutkintayksikkö on selvittänyt esitutkinnassa Laitilassa tammikuun loppupuolella vanhuksien asunnoille tehdyn anastussarjan.
Vanhusten asuntoihin oli saapunut tekijäkaksikko, jotka olivat esiintyneet peitetarinansa mukaisissa rooleissa ja päässeet näin vanhusten asuntoon. Toisen tekijöistä puhuttaessa vanhusta, oli toinen tekijöistä kollannut paikkoja. Epäillyt olivat anastaneet pääasiassa rahaa.
Epäillyt ovat esitutkinnassa myöntäneet tekonsa.
Poliisi neuvoo vanhuksia ja yksinään asustavia ihmisiä varmistamaan ovensa taakse saapuvan henkilöllisyyden, jos mahdollista, jo ennen asuntoon päästämistä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory