Mainos:Pelikoneen voitot toisen pelaajan taskuun Heinolassa

NordenBladet ‚ÄĒ H√§meen poliisilla oli teht√§v√§m√§√§r√§llisesti normaali arkivuorokausi. Teht√§vi√§ poliisilaitoksen alueella oli yhteens√§ 165 kappaletta. Rattijuoppoja ei tavattu yht√§√§n liikenteess√§.
Hämeenlinna. Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 3.40 miehen ja naisen välisestä yhteenotosta baarissa Hallituskadulla. Partiolle selvisi, että 42-vuotias mies oli huitaissut kädellä naista kasvoihin niin, että naisen silmälasit olivat lentäneet päästä. Tilanteessa silmälaseihin tuli naarmuja, mutta nainen ei saanut vammoja.
Tapahtunutta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.
Hämeenlinna. Partio sai tehtävän keskiviikkona puolenpäivän aikoihin kauppakeskus Tavastilaan. Ilmoituksen mukaan kolmekymppinen nainen oli näpistänyt kynsilakan ja rikkonut ruukkuruusun kiihdyksissään tapahtuneesta. Vartijat ottivat hänet kiinni ja kutsuivat poliisin paikalle.
Nainen kuljetettiin poliisiasemalle kuulusteluun epäiltynä näpistyksestä ja lievästä vahingonteosta. Lisäksi naisella oli etsintäkuulutuksia perässä, jotka hoidettiin samalla käynnillä. Kuulustelujen jälkeen hänet vapautettiin.
Heinola. Kuusikymppisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Työmiehenkadulla. Partio sai selville, että mies oli pelannut tavaratalossa peliautomaattia ja hänellä oli koneessa voitonmaksua noin 130 euroa. Hän sai puhelun ja siirtyi pelikoneelta hieman etäämmälle puhumaan puhelua. Miehen palatessa takaisin pelikoneelle, oli koneella pelaamassa kuusikymppinen mies. Aikaisemmin konetta pelannut mies kertoi kuusikymppiselle miehelle, että hänellä oli peli kesken ja voitot olivat koneessa. Tapausta selvitettäessä ilmeni, että koneesta oli otettu voitonmaksuja ulos hieman yli 100 euron arvosta, vaikka kuusikymppinen mies tämän kiistikin.
Poliisi tutkii asiaa näpistyksenä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory