Keskiviikkoillassa rattijuoppoja ja ulosajoja

NordenBladet — Vesilahdentiellä Vesilahdella tapahtui henkilöauton ulosajo keskiviikkoiltana klo 18.55. Autoa kuljettanut mies oli ajanut Narvaa kohti, kun oikealle kaartuvassa mutkassa hän oli menettänyt auton hallinnan. Tien pinta oli jäinen. Auto oli suistunut oikealle puolelle ojaan ja kääntynyt katolleen. Pelastuslaitoksen yksikkö auttoi kuljettajan ulos autosta. Mies vietiin TAYS:an tarkastettavaksi. Ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Hätäkeskus ilmoitti klo 22.39 poliisille henkilöauton ulosajosta Tampereen Hervannantiellä. Autolla oli suistuttu tieltä ja osuttu puuhun. Henkilöauto kolarivaurioitui pahoin, mutta yksin autossaan olleelle kuljettajalle ei tullut vammoja. Tätäkin ulosajoa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Hälytystehtävältä palaamassa ollut poliisipartio havaitsi torstain puolella klo 00.31 Jyväskylän Keljonkankaantiellä henkilöauton lumihangessa. Auton vieressä oli kaksi silminnähden päihtynyttä miestä. Toista heistä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisänimikkeiksi tuli vielä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos, koska alustava huumetesti näytti positiivista tulosta mm. amfetamiinille. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Molemmat miehet kuljetettiin poliisiasemalle.
Nokian Kolmihaarankadulla pysäytettiin klo 01.12 henkilöauto, jonka ratissa oli ajo-oikeudeton mies. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus osoitti 0.35 mg/l:n lukemia, jonka lisäksi huumepikatesti oli positiivinen mm. amfetamiinille. Mies vietiin verikokeisiin.
Jyväskylän Kangasvuorentielle pysäytettiin klo 01.19 liikennetarkastusta varten henkilöauto, jota kuljettanutta naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Puhalluskoe näytti nollatulosta, mutta alustava huumetesti positiivista. Nainen vietiin verikokeisiin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory