Mainos:Kaurialan yläkoulun tulipalo selviämässä

NordenBladet — Hämeenlinnassa syttyi vuoden 2019 viimeisenä iltana noin kello 21.20 palamaan roskakatos Rinnetiellä sijaitsevan koulun alueella. Muutaman alle 15-vuotiaan nuoren epäillään yksissä tuumin käsitelleen ilotulitteita siten, että koulurakennuksessa kiinni ollut roskakatos on syttynyt tuleen. Roskakatoksesta palo levisi rakennukseen aiheuttaen huomattavia palo- ja savuvahinkoja keittiö- ja luokkahuonetiloihin.
Rikolliseen tekoon epäillyt ovat kertoneet, ettei heidän tarkoituksenaan ollut polttaa koulua. Epäiltyjen jäljille päästiin runsaiden yleisövihjeiden avulla. Esitutkinnassa kuullaan vielä muutamia henkilöitä ja sen jälkeen esitutkinta päätetään, koska epäillyt eivät ole rikosoikeudellisesti vastuunalaisia nuoresta iästään johtuen.
Poliisi muistuttaa, että vaikka rikosvastuu alkaakin vasta 15-vuoden iästä, vahingonkorvausvastaa alkaa jo syntymästä. Tässä tapauksessa on todennäköisesti odotettavissa huomattavia vahingonkorvausvaatimuksia vahinkojen laajuuden ja korjauskustannusten täsmennyttyä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory