Mainos:Lisätietoa Pohjan keskustan maanantain 10.2. tapahtumista

NordenBladet ‚ÄĒ

11.02.2020 klo 12.56Länsi-Uusimaa
Tapahtumien kulku on tarkentunut esitutkinnan edetessä. Metalliesineellä pahoinpidelty mies on ollut Pohjan apteekin edustalla, kun häneltä on tultu kysymään savukkeita. Mies on vastannut kieltävästi, koska hänellä ei savukkeita ollut. Tämän jälkeen rikoksesta epäilty on raivostunut ja lyönyt asianomistajaa metalliesineellä pään sekä selän alueelle. Miehen vammat ovat vaatineet sairaalahoitoa, mutta hän on kotiutunut jo eilen.
Tekovälineenä käytetty metalliesine on ollut, viereisestä kuorma-autosta anastettu, kuorman sidontaliinan kiristys-/lukko-osa. Kyseinen osa painaa noin 4 kiloa.
Rikoksesta epäilty on poistunut Pohjantien varrella sijaitseviin kerrostaloihin. Poliisipartion tullessa pihaan yksi mies on tullut poliisia vastaan. Poliisin mennessä asuntoon, on sieltä löytynyt vakavasti loukkaantunut nainen. Nainen toimitettiin Meilahden sairaalaan, jossa hänet on leikattu. Poliisilla ei vielä ole tietoa naisen tilasta.
Puukotetun naisen lisäksi asunnossa on ollut mies ja nainen. Mies ja nainen sekä pihalle tullut mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä. Henkilöitä kuulustellaan tämän päivän aikana, jonka jälkeen poliisilla on todennäköisesti selkeämpi käsitys heidän osallisuudesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory