Mainos:Liikennerikoksia ja virkamiehen vastustaminen Kuopiossa

NordenBladet ‚ÄĒ

09.02.2020 klo 12.03Itä-Suomi
Poliisipartio havaitsi lauantaina 8.2.2020 klo 15:30 aikaan partioinnin yhteydessä Kuopiossa Jalkasenkadulla pysäköidyn henkilöauton, jossa ei ollut rekisterikilpeä takana. Auto oli käynnissä ja kuljettajan paikalla istui mies. Kyseisellä n. 30 -vuotiaalla siilinjärveläismiehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän myönsi ajaneensa autolla hetkeä aikaisemmin ja hänellä oli 10 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Autosta löytyi paikanetsinnässä anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Auto oli katsastamaton ja siinä oli väärä rekisterikilpi edessä.
Poliisipartio pysäytti Suonenjoella Metsolantiellä 8.2 klo 22:55 aikaan henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettajana toimineelle naiselle suoritetun seulonta-alkometrikokeen tulos oli 1.40 promillea. Rattijuopumuksesta epäilty nainen käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Poliisipartio huomasi usean henkilön välisen käsirysyn Kuopiossa Kauppakadulla sunnuntaina 9.2.2020 kello 01.14. Paikalle tuli myös toinen partio. Kuusi henkilöä oli ollut osallisina tilanteessa. Tilanteen selvittelyn aikana poliisi puhutti miestä, jonka epäiltiin lyöneen naista kasvoihin. Mies uhkasi suusanallisesti lyödä poliiseja turpaan ja harasi käsin vastaan, kun hänet siirrettiin poliisiauton kyytiin. Auton takatilan ollessa vielä auki, potkaisi mies poliisia käsivarteen ja yritti tulla takatilasta väkisin ulos. Poliisi käytti OC -sumutetta tilanteen rauhoittamiseksi. Kyseisen n. 20 -vuotiaan kuopiolaismiehen epäillään syyllistyneen virkamiehen vastustamiseen.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 9.2 klo 02:30, jonka mukaan Juankoskella pienellä paikallistiellä oli auto ojassa ja nainen auton vieressä. Ilmoittaja oli jäänyt paikalle odottamaan poliisin saapumista, koska nainen oli päihtyneen oloinen. Poliisi puhallutti naisen ja tulos oli 0,61mg/l. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Poliisipartio pysäytti 9.2 klo 05 aikaan Kuopiossa Annikintiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoon oli kiinnitettynä taakse eri rekisterikilpi kuin eteen. Auton kuljettajana toimineelle n. 35 -vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritetun seulonta-alkometrikokeen tulos oli 0,00 promillea. Mies ei suostunut huumausainepikatestiin, mutta hän vaikutti päihtyneeltä. Mies oli myös ajokiellossa ja kyydissä oli kaksi matkustajaa. Mies käytettiin verikokeessa mahdollisen päihdyttävän aineen toteamiseksi.
Poliisipartio suoritti liikennejuopumusvalvontaa 9.2 klo 08:45 Kuopiossa Pohjolankadulla. Henkilöauto lähestyi valvontapistettä, mutta kääntyi ympäri ja lähti tulosuuntaansa. Auto pysähtyi liikennevaloihin Pohjolankadun ja Maaherrankatu risteyksessä, mutta jatkoi matkaansa punaisen valon palaessa. Auto kiihdytti partiota karkuun ja ajoi edelleen päin punaisia liikennevaloja kahdesta eri risteyksestä. Kuninkaankadulta auto kääntyi vasemmalle Maljalahdenkadulle kevyen liikenteen väylälle. Lopulta auto pysähtyi Suokadulle hieman ennen Käsityökadun risteystä. Autoa kuljettaneelle n. 40 -vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0.58 mg/l. Tapahtuma-aikaan oli vähän muuta liikennettä ja alueella on 40 km/h yleisrajoitus. Tapausta tutkitaan epäiltynä törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory