Mainos:Nuoret osoittelivat kuulapistoolilla auton ikkunasta Kuopiossa

NordenBladet ‚ÄĒ

08.02.2020 klo 10.05Itä-Suomi
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantaina 7.2 klo 13:00, jonka mukaan Kuopion Päivärannassa liikkuu mahdollisesti päihtyneenä oleva henkilö henkilöautolla. Poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton Rastaantiellä. Autoa kuljettaneelle n. 60 -vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 2.15 promillea. Henkilö käytettiin verikokeissa ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Hätäkeskuksesta tuli 7.2 klo 23.37 ilmoitus poliisille, jonka mukaan henkilöautosta oli näytetty käsiasetta useita kertoja ohikulkijoille Haapaniementiellä Kuopiossa. Partio tavoitti auton Tehdaskadulla ja suoritti autoon paikanetsinnän. Auton penkillä oli näkyvissä käsiase, joka osoittautui kuulapistooliksi. Autosta löydettiin myös toinen kuulapistooli ja vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Kuulapistoolit olivat aidon aseen näköiset. Poliisi kuljetti autolla liikkuneet neljä alle 20 -vuotiasta kuopiolaisnuorta poliisiasemalle asian selvittämiseksi. Tapausta tutkitaan huumausaineen käyttörikoksena ja järjestysrikkomuksena.
Poliisille tuli Hätäkeskuksen kautta tehtävä lauantaina 8.2 klo 04:12 aikaan, jonka mukaan ulkopuolinen ilmoittaja oli havainnut Kiuruvedellä Kirkkokatu 2 kohdalla miehen kadulla verta valuen. Ensihoito kuljetti kyseisen n. 30 -vuotiaan miehen sairaalaan, jossa poliisipartio kävi tapaamassa häntä. Mies oli vammoista päätellen pahoinpidelty, mutta tekijästä tai tekopaikasta ei ole toistaiseksi tietoa. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory