Mainos:Murtomiehiä remonttikohteessa Vantaalla

NordenBladet ‚ÄĒ Vantaan alue
Remonttimies yhytti murtomiehet työmaaltaan keskellä päivää
Vantaa, Riipilä, 6.2.2020 klo 12.10
Poliisi sai hälytyksen kahdesta murtomiehestä, joihin remonttimies oli törmännyt palatessaan työkohteeseensa. Kaksi miestä oli murtautunut omakotitaloon keskellä päivää Vantaalla, kun paikalle oli tullut remonttimies. Varkaissa olleet tummiin, hupullisiin vaatteisiin pukeutuneet murtomiehet pötkivät kiireen vilkkaa pakoon. Saaliikseen he olivat ehtineet saada vähäisen summan rahaa.
Poliisi suoritti paikalla teknistä tutkintaa ja poliisikoira jäljitti varkaita. Jäljet kuitenkin päättyivät noin 200 metrin päähän, jossa tekijöillä oli ollut pakoauto odottamassa. Tapausta tutkitaan varkautena.
Kyytinsä maksamatta asiakas uhkaili taksinkuljettajaa
Vantaa, Korsontie 26, 7.2.2020 klo 4.20
Taksinkuljettaja hälytti poliisin paikalle jouduttuaan asiakkaansa uhkailemaksi. Kuljettaja kertoi, että oli ottanut kyytiinsä noin 20 Р25 -vuotiaan mieshenkilön Tapiolasta. Mies oli kertonut, että hänellä ei ole rahaa, mutta luvannut, että kyyti maksetaan perillä Korsossa.
Määränpäässä taksin luokse tuli mies ja nainen. Nämä eivät kuitenkaan maksaneet kyytiä vaan koko kolmikko lähti niine hyvineen lampsimaan pois paikalta. Taksinkuljettaja säntäsi asiakkaansa perään, jolloin tämä otti taskustaan vasaran ja kohotti sen uhkaavasti päänsä yläpuolelle. Taksinkuljettaja sai tempaistua vasaran itselleen. Välittömästi tämän jälkeen asiakkaana ollut mies kaivoin jonkinlaisen sumutteen taskustaan.
Tässä vaiheessa taksinkuljettaja päätti vetäytyä tilanteesta. Kolmikko luikahti sisälle läheiseen kerrostaloon. Poliisi tutkii tapausta lievänä petoksena ja laittomana uhkauksena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory