Mainos:Kesällä 2018 Espoon Lippajärvellä tapahtunut törkeä raiskaus selvisi dna-tutkimusten avulla

NordenBladet —

06.02.2020 klo 10.51Länsi-Uusimaa
Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on ollut tutkittavana vuoden 2018 kesällä tapahtunut törkeä raiskaus. Epäiltyä tekijää ei kuitenkaan tavoitettu yleisövihjeistä huolimatta. Poliisi pääsi epäillyn jäljille syksyllä 2019, kun hänen dna rekisteröitiin toiseen rikokseen liittyen.
Syksyllä 2019 Helsingissä 25-vuotias Suomessa asuva irakilainen mies pahoinpiteli kadulla toista miestä ja hänet otettiin kiinni kuulusteluja varten. Pahoinpitelystä epäillyn miehen dna rekisteröitiin, ja sen avulla hänet saatiin yhdistettyä Espoossa kesällä 2018 tapahtuneeseen törkeään raiskaukseen.
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on 17.12.2019 määrännyt miehen todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltynä tutkintavankeuteen. Rikosasia on syyteharkinnassa ja rikosasia tultaneen käsittelemään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.
Poliisi pitää rikoksesta epäillyistä sekä tuomituista dna-rekisteriä, johon rikospaikoilta taltioituja dna-näytteitä verrataan. Dna-rekisteristä on monesti apua vanhojenkin rikosten selvittämisessä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory