Mainos:Penkkarikulkueet ruuhkauttavat liikennettä torstaina

NordenBladet ‚ÄĒ Penkkarip√§iv√§n perinteiset penkinpainajaisajot aiheuttavat jonkin verran liikennehaittaa torstaina 6.2.2020 kaupunkien ja kuntien keskustoissa eri puolella toimialuettamme. Oulun keskustassa autokulkue on pisin, joten ruuhkaa ja liikenteen hidastumista on tiedossa varmuudella noin tunnin ajan alkaen klo 13.30.
Kulkue lähtee liikkeelle klo 13.30 Raatista ja kulkee reittiä Merikosken sillat РKajaaninkatu РKirkkokatu РPakkahuoneenkatu РIsokatu РHeikinkatu РPakkahuoneenkatu РIsokatu, jonka jälkeen ajoneuvot lähtevät kukin omille tahoilleen.Poliisi suosittelee välttämään autoilua Oulun ydinkeskustassa tuona aikana, jotta suuremmilta ruuhkilta vältytään.Katselijat turvallisesti jalkakäytävän puolella
Penkkariajelu on abeille ja heidän läheisilleen ikimuistoinen tapahtuma, jonka turvallisuuden varmistaminen on kuitenkin aina haastavaa. Penkkarihumussa katsojien on pidettävä turvallinen katseluetäisyys. Karamellien perässä ei saa kirmailla ajotielle. Myös valokuvat tulee ottaa turvallisesti jalkakäytävän puolelta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory