Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 5.2.2020

NordenBladet —

05.02.2020 klo 13.10Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Näpistys
Vantaa, Ojalehdonkuja 4.2.2020 klo 16.00
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtäväksi mennä Ojalehdonkujalle myymälävarkaustehtävälle. Paikalla selvisi, että 18-vuotiaan naisen epäillään anastaneen kolme alkoholijuomapulloa vaatteisiinsa piilottamalla ja poistuneen kaupasta maksamatta tuotteita. Tuotteiden hinta oli 60,35 euroa, tuotteet saatiin kaupalle myyntikuntoisena takaisin. Naisen seurassa oli ollut mieshenkilö, joka oli poistunut ennen poliisin paikalle tuloa. Tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus, naisella lukuisia omaisuusrikosepäilyjä vuoden sisällä.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos
Vantaa, Asolanväylä 4.2.2020 klo 21.10
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän epäillystä rattijuoposta Koivukylässä sijaitsevan kaupan parkkihalliin. Kuljettaja oli yrittänyt ajaa lähtötietojen mukaan liian matalasta sisäänkäynnistä halliin sisään. Paikalle saapunut poliisipartio havaitsi kyseisen auton lähistöltä ja sai auton pysäytettyä Asolanväylälle. Kuljettajaksi ilmeni 34-vuotias mies, joka oli ajokiellossa. Miehelle suoritettu seulonta-alkometrikoe antoi negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeessa humalatilan selvittämiseksi rattijuopumustutkintaan liittyen.
Pahoinpitely
Vantaa, Paalukylänpolku 4.2.2020 klo 23.20
Poliisi sai hätäkeskukselta kotihälytystehtävän, jossa lähtötietojen mukaan veli on lyönyt siskoaan asunnossa. Paikalla uhri, 23-vuotias nainen, kertoi partiolle, että hänen 26-vuotias veljensä oli lyönyt häntä nyrkillä. Syynä tähän oli uhrin mukaan se, että veli uskoi uhrin rikkoneen hänen kuulokkeensa. Uhrin veli puolestaan kertoi poliisille, että ei ollut lyönyt uhria, oli ainoastaan huutaen kysynyt syytä kuulokkeiden rikkomiseen. Veli poistui omaan asuntoonsa ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory