Mainos:Kolarissa 2.2.2020 tapahtuneen puukotuksen esitutkinta jatkuu

NordenBladet —

04.02.2020 klo 16.34Lappi
Kolarin keskustassa 2.2.2020 aamupäivällä tapahtuneen puukotuksen esitutkinta on jatkunut kuulusteluilla ja teknisillä tutkimuksilla. Noin 30-vuotias mies puukotti noin 40-vuotiasta naista Kolarissa kerrostaloalueen pihalla. Molemmat ovat paikkakuntalaisia. Puukotuksen uhri ilmoitti tapahtuneesta itse hätäkeskukseen. Puukottaja oli tullut juttelemaan hänelle ja kun uhri oli kääntynyt poistuakseen, puukottaja oli lyönyt häntä selän takaa veitsellä.
Puukottaja pakeni teon jälkeen paikalta ja uhri pääsi soittamaan apua. Uhrilla oli antaa puukottajasta tarkat tuntomerkit. Poliisi tavoittikin puukottajan pian hänen omasta asunnostaan. Muille lähistöllä oleville ei aiheutunut tapahtumasta vaaraa. Puukottaja toimi yksin.
Lapin käräjäoikeus on vanginnut epäillyn tänään 4.2.2020 todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen. Poliisi on kuulustellut epäiltyä. Hän on ollut vaitonainen tapauksesta. Puukotuksen uhri on päässyt tänään pois sairaalahoidosta.
Esitutkinta pyritään saamaan valmiiksi huhtikuun 2020 alkuun mennessä. Poliisi tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää myöhemmin.
Lisätietoja: rikoskomisario Kirsi Huhtamäki, puh. 029 5466 404

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory