Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 3.2.2020

NordenBladet —

03.02.2020 klo 14.12Itä-Uusimaa
Mies rysäytti henkilöautolla päin kerrostalon seinää ja riehui sen jälkeen läheisessä kaupassa
Vantaa, Pallastunturintie, 2.2.2020 klo 17.50
Sekavasti käyttäytynyt mies rysäytti ensin henkilöautolla päin kerrostalon seinää ulko-oven kohdalla. Mies jätti auton niille sijoilleen ja siirtyi läheiseen kauppaan riehumaan. Kaupassa mies tuhosi myytävänä olleita tuotteita heittelemällä niitä pitkin paikkoja.
Poliisin saavuttua mies rauhoittui. Hän selitti käytöstään kofeiinin yliannostuksella. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vahingonteosta. Paikalle kutsuttiin hinausauto siirtämään henkilöauto pois kerrostalon ovelta. Auto vahingoittui törmäyksessä, mutta kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä.
Rattijuopumuksesta epäilty jäi kiinni sivullisten ansiosta
Vantaa, Saagatie, 2.2.2020 klo 20.45
Poliisipartio huomasi pitkin Saagatietä ajavan henkilöauton, jonka hätäkeskus oli juuri kuuluttanut kaikille poliisiautoille tiedoksi. Sivulliset olivat tehneet autosta havaintoja ja kuljettajan epäiltiin olevan päihtynyt.
Partio pysäytti auton ja sitä kuljettaneelle parikymppiselle naiselle tehtiin puhalluskoe. Sen tulos oli nolla promillea. Nainen vaikutti kuitenkin poissaolevalta ja hänelle tehtiin myös huumeiden käyttöä osoittava pikatesti. Se oli positiivinen. Nainen myös kertoi käyttäneensä huumausaineita paria päivää aiemmin.
Nainen kuljetettiin verikokeisiin. Koska hänellä ei ollut ajo-oikeutta, häntä epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory