Mainos:Puolentusinaa ajokieltoa liikenteen valvonnassa

NordenBladet ‚ÄĒ Heinola. Liikennepoliisisektorin partiot suorittivat liikenteen valvontaa sunnuntaina Valtatiell√§ 5 Paasossa. Pohjoisen suunnasta tuli henkil√∂auto, joka ohitti ohituskaistalla useita ajoneuvoja. Autolle mitattiin tutkalla nopeudeksi 137 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Autoa kuljettanutta nelikymppist√§ miest√§ ep√§ill√§√§n t√∂rke√§st√§ liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Valvonnassa yhteydessä tavattiin muutoinkin yli 40 autoilijaa, jotka syyllistyivät erilaisiin liikennerikkomuksiin. Puolentusinaa kuljettajaa määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon heidän syyllistyessään vakavaan piittaamattomuuteen ylinopeuden osalta.
Asikkala. Poliisi sai tiedon, että sunnuntaiyönä oli ajettu autolla tai autoilla Vääksyn urheilukentällä. Urheilukentälle oli edellisenä päivänä tehty hiihtolatu, jolla oli ajettu siten, että hiihtolatu oli osittain käyttökelvoton. Lisäksi havaittiin juoksuradan vaurioituneen ja kentällä ajanut auto oli törmännyt metalliaitaan kentän laidalla. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona.
Forssa. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaiaamuna henkilöauton ulosajosta Valtatiellä2 Forssan Paavolassa. Partio havaitsi nuoren naisen poistumassa ojaan suistuneen henkilöauton luota. Hän kertoi partiolle ajaneensa autoa. Tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi, että parikymppinen nainen oli ajanut henkilöautolla Forssan keskustan läpi. Turuntien ja Valtatie 2: n risteyksen jälkeen hän oli menettänyt autonsa hallinnan ja ajautunut kulkusuunnassaan oikealle pientareelle törmäten valaisinpylvääseen. Törmäyksen jälkeen auto oli pyörähtänyt jatkaen perä edellä yli vastaantulevien ajokaistan päätyen ojaan. Auto vaurioitui törmäyksessä, kuljettajalla ei ensihoidon tarkastuksessa havaittu vammoja.
Nainen puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin verikokeeseen veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi.
Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Janakkala. Partio tapasi sunnuntaina iltapäivällä 42-vuotiaan naisen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena Koivukaarrossa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänet vietettiin verikokeeseen asian varmistamiseksi. Lisäksi nainen on ajokiellossa.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Hämeenlinna. Partio sai hätäkeskukselta sunnuntai-iltana tehtävän epävarmasti ajavasta ajoneuvosta Tuuloksentiellä. Partio tavoitti kyseisen henkilöauton, jota kuljetti viisikymppinen nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Nainen vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 1,14 mg/l. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 22.21, että Lepolankadulla yritetään murtautua kioskiin. Tehtävälle liittyi kaksi poliisipartiota, jotka tapasivat kioskin edustalta 38- ja 24-vuotiaat miehet. He olivat uhkailleet tapahtumapaikalle tulleita henkilöitä suusanallisesti ja osoittamalla jollakin esineellä.
Molempien miehien hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä puukkoja ja huumausaineita. Lisäksi vanhemman miehen hallusta löytyi murtovälineitä ja kaasusumutin. Heidät otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen.
Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena, varkauden yrityksenä, ampuma-aserikoksena, huumausaineen käyttörikoksena, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona ja murtovälineen hallussapitona.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory