Mainos:Päivittäistiedote Etelä-Pohjanmaa 1-2.2. 2020

NordenBladet —

02.02.2020 klo 13.24Pohjanmaa
Runsaasti rattijuoppoja Etelä-Pohjanmaalla
Lauantaina aamulla Ähtärissä ratsiassa tavattu kuusikymppinen mieskuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat.
Lauantaina aamuyöllä Kauhajoella ulkomaalainen kuljettaja puhalsi rattijuopumuslukemat poliisin pitämässä valvonnassa.
Lauantaina kymmen maissa illalla Seinäjoen Kytösavunkadulla ajautui auto ulos ajoradalta. Poliisi tapasi lähistöltä kolmikymppiset miehen ja naisen, joiden osuutta asiaan selvitellään. Puhalluskokeet ja pikatestaus antoivat aiheen epäillä myös huumausaineiden käyttöä.
Lehtimäen keskustassa tavattiin yleisöilmoituksen perusteella rattijuopumuksesta epäilty henkilöauton kuljettaja lauantaina puolen yön jälkeen. Puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia.
Alajärvellä yleisöilmoituksen perusteella lauantaina iltapäivällä tavoitettu viisikymppinen mies puhalsi alkometriin lukemat, joiden perusteella miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Seinäjoen keskustassa poliisi pysäytti mopolla liikkeellä olleen nelikymppisen miehen, jolle tehty pikatesti antoi aiheen epäillä huumeiden käyttöä ja siten myös syyllistymistä rattijuopumukseen.
Lauantaina aamuyöstä neljän kieppeillä poliisille tuli ilmoitus Alahärmässä tieltä suistuneesta autosta. Autossa nukkui yli kolmikymppinen mies ja saman ikäinen nainen oli auton vieressä. Molempien puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajat. Nainen toimitettiin sairaalaan ja mies poliisin huostaan.
Lauantaina alkuillasta poliisi pysäytti ratsiassa Seinäjoen teollisuusalueella henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeus voimassa ja pikatesti osoitti mahdollista huumeiden käyttöä. Auton omistaja oli mukana autossa ja hänen osaltaan asiaa tutkitaan kortittomalle ja mahdollisesti päihtyneelle luovuttamisena.
Poliisille ilmoitettiin sunnuntaina aamuyöstä viiden jälkeen Kauhajoen keskustassa lumipenkkaan ajaneesta henkilöautosta. Poliisin mennessä paikalle, auto oli käynnissä siten, että sen takarenkaat sutivat mutta auto oli juuttuneena penkkaan keulastaan. Kuljettaja oli sammuneena auton ratissa. Herätyksen jälkeen suoritettu puhalluskoe osoitti reilusti yli törkeän rattijuopumuksen lukemia.
Muut asiat:
Poliisipartiolle tuli ilmoitus metelöinnistä Seinäjoen keskustan kerrostalossa sunnuntaina yhden maissa yöllä. Poliisi meni kohdeasuntoon, jossa oli paikalla kymmenen iältään kahdenkympin molemmin puolin olevia miehiä ja naisia. Tarkemmassa selvittelyssä ilmeni, että asunnossa olleet olivat kahta henkilöä lukuun ottamatta kaikki käyttäneet huumausaineita yön aikana. Asunnon haltijan lisäksi yksi henkilö tuotiin poliisiasemalle säilöön, koska asunnosta löytyi huumausaineita sen verran, että asiaa tutkitaan huumausainerikoksena.
Kauhajoen keskustassa ilmoitettiin poliisille lauantain ja sunnuntain taitteessa miehestä, jolla piti olla hallussaan konepistooli. Tehtävän luonteen vuoksi paikalle meni useita poliisipartioita. Poliisi tavoitti paikalta useita henkilöitä, joiden keskuudesta löytyi myös asiasta todennäköisesti ilmoittanut mies. Hänet toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan ja asiaa tutkitaan perättömänä vaarailmoituksena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory