Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.2.2020

NordenBladet —

01.02.2020 klo 10.20Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.2.2020
Rattijuopumus Pöytyällä
Perjantaina 31.1.2020 klo 15.30 aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton Pöytyällä VT9:llä tarkastusta varten. Kuljettajalle, vuonna 1995 syntyneelle miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehen kuljettamasta ajoneuvosta löytyi myös pieni määrä epäiltyä amfetamiinia. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Lauantaina 1.2.2020 klo 05.30 aikaan poliisipartio havaitsi Turussa Rauhankadulla henkilöauton, jonka kuljettaja ei huomioinut lainkaan muuta liikennettä. Partio päätti pysäyttää ajoneuvon. Ajoneuvo jatkoi ajoaan Rauhankadulta Koulukadulle. Pienen seuraamisen jälkeen ajoneuvo saatiin pysähdyksiin Kollikadulle. Kuljettajaksi selvisi vuonna 1995 syntynyt mies. Mies oli erittäin päihtynyt ja poliisipartio joutui tukemaan häntä, ettei hän kaatuisi. Mies puhalsi alkometriin 2,95 promillea. Miehen voimakkaan humalatilan vuoksi hänet toimitettiin verikokeelle. Veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua. Mies on kuitenkin syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Lauantaina 1.2.2020 klo 06.00 aikaan Poliisipartio havaitsi Turussa Kalevantiellä kiemurtelevasti ja hitaasti ajavan henkilöauton. Partio päätti pysäyttää ajoneuvon, mutta poliisin hälytys- ja pysäytysvaloista huolimatta kuljettaja vain jatkoi kiemurtelevaa ajoaan noin yhden kilometrin matkan. Sitten kuljettaja pysäköi auton erään liikekiinteistön pihaan. Kuljettajana toimi vuonna 1991 syntynyt mies, joka oli päihtyneen oloinen. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen bentsodiatsepaamille ja amfetamiinille. Miehen hallusta löytyi myös huumausainetta.
Miestä on syytä epäillä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksista, huumausainerikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory