Mainos:Sisä-Suomessa vilkas yö

NordenBladet — Poliisipartio puhallutti Tampereen Koivistontiellä perjantaina klo 21.24 henkilöautoilijan. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta puhalluskokeen näytettyä 0.65 mg/l:n tulosta. Ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies otettiin kiinni ja vietiin verikokeisiin.
Tampereen Yrjöläntielle klo 22 aikaan pysäytettyä henkilöautoilijaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta. 1990-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.
Jyväskylän Huhtasuon alueella henkilöautolla ajellutta 1980-luvulla syntynyttä miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hänet pysäytettiin liikennetarkastukseen klo 22.47. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta alustava huumetesti positiivista tulosta kannabikselle ja amfetamiinille. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.
Keski-ikäistä miestä pahoinpideltiin lauantain puolella klo 01.50 Jyväskylän Pihkatiellä sijaitsevan ravintolan pihamaalla. Asianomistaja sai vammoja kasvoihinsa. Kaksi rikoksesta epäiltyä miestä olivat poistuneet paikalta taksilla eikä heitä tavattu. Heidän henkilötietojaan selvitetään tutkinnassa.
Poliisipartio meni klo 00.57 hätäkeskuksen antaman tehtävän perusteella Keiteleentielle Äänekosken Suolahteen, jossa mies oli murtautumassa henkilöautoon. Hetken päästä tulleen uuden ilmoituksen mukaan mies oli poistunut. Poliisipartio otti tapahtumapaikan läheltä kiinni saatuihin tuntomerkkeihin sopivan miehen, jota epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksestä. Hänet vietiin poliisiasemalle.
Klo 01.50 pysäytettiin Jyväskylän Yliopistonkadulle henkilöauto, jota ajoi n. kolmekymppinen ajo-oikeudeton mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Autossa matkustajana ollutta naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.
Hätäkeskus ilmoitti klo 02.03, että Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevassa pikaruokaravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely. Paikalla selvisi, että pöydässä istunutta n. parikymppistä miestä oli lyöty yllättäen takaviistosta päähän. Lyöjä oli tämän jälkeen mennyt istumaan omaan pöytäänsä. Tilannetta oli sen jälkeen ruodittu sanallisesti, jonka yhteydessä lyöjä oli vielä heittänyt iskun saaneen miehen puhelimen rikki. Rikoksesta epäilty hieman alle kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja kuljetettiin pahoinpitelystä sekä vahingonteosta epäiltynä poliisiasemalle. Rikoksesta epäilty ja asianomistaja eivät tunteneet toisiaan entuudestaan millään tavalla.
Hätäkeskukseen tuli klo 03.46 ilmoitus keski-ikäiseltä mieheltä, että häntä oli puukotettu Hämeenkatu 5:n kohdalla Tampereella. Paikalla selvisi, että asianomistajalla oli ollut suusanallista riitaa toisen miehen kanssa. Sen päätteeksi häntä oli lyöty yläraajaan teräaseella. Lyöjä oli poistunut Hämeenkatua lännen suuntaan. Poliisipartio tavoitti lähistöltä tuntomerkkeihin sopineen rikoksesta epäillyn. 1990-luvulla syntynyt mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn. Asianomistaja lähti ambulanssilla sairaalaan tarkastettavaksi.
Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 175 tehtävää Pirkanmaalla ja 99 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory