Mainos:Rauman poliisiaseman tiedote 31.1.2020

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisipartio oli pys√§ytt√§nyt perjantaina 31.1.2020 klo 02.50 aikaan henkil√∂auton tarkistusta varten. Pys√§ytt√§minen tapahtui Kanavakadulla Raumalla. Kuljettajaksi osoittautui nuori nainen, jolle tehtiin sek√§ puhalluskoe ett√§ pikatesti huumausaineiden osalta. Autossa oli my√∂s yksi matkustaja. Huumetesti osoittautui positiiviseksi ja autosta l√∂ytyi pieni m√§√§r√§ amfetamiiniksi ep√§ilty√§ huumausainetta. Kuljettajalla ei ollut my√∂sk√§√§n voimassaolevaa ajo-oikeutta. Poliisit ottivat kuljettajan kiinni rikoksista ep√§iltyn√§ ja h√§net tuotiin Rauman poliisiasemalle verikokeita varten. Huumausaineeksi ep√§illyt aineet otettiin takavarikkoon. Alustavassa puhuttelussa kuljettaja oli my√∂nt√§nyt k√§ytt√§neens√§ amfetamiinia. H√§nt√§ ep√§ill√§√§n rattijuopumuksesta, huumausaineen k√§ytt√∂rikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
___________________________________
Eurassa Sorkkistentien ja Miekkatien risteyksessä henkilöauto oli eilen 30.1.2020 klo 7.40 Р8.00 aikaan töytäissyt 10 -vuotiasta tyttöä, joka oli loukannut törmäyksen johdosta. Tyttö oli ajanut polkupyörällä Sorkkistentien pyörätietä pitkin ylittäen pyörätien jatkeena olevan suojatien Miekkatien kohdalla. Tyttö oli törmäyksen jälkeen kaatunut pyörätielle. Myös pyörään tuli vaurioita.
Törmännyt autoilija oli pysähtynyt, avannut ikkunan ja kysynyt tytön vointia, jonka jälkeen oli poistunut paikalta jättämättä yhteystietojaan
Tilanteessa loukannut tyttö oli kertonut, että hänen törmännyt auto oli pieni ja väriltään tumman sininen tai musta.
Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitus ja poliisi pyytää asiasta vihjeitä, joista voi ilmoittaa seuraavin tiedoin:
Vihjepuhelinp. 0295 417 259
WhatsApp -viestit ja teksti/kuva -viestitp. 050 411 7655
Sähköpostivihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory