Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 30.1.2020

NordenBladet —

30.01.2020 klo 14.11Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Mies ja nainen häiriköivät rappukäytävässä, sytyttivät ilmoitustaulun palamaan ja töhrivät paikkoja spray-maalilla
Vantaa, Kallioimarteentie, 29.1.2020 klo 9 – 9.30
Poliisi sai ilmoituksen kaksikosta, joka oli häiriköinyt Vantaalla Simonkylässä eräässä kerrostalossa. Perillä selvisi, että nainen ja mies olivat ensin rikkoneet harjan varren yhdessä rappukäytävässä ja siirtyneet sitten seuraavaan rappuun, jossa olivat töhrineet spray-maalilla paikkoja ja sytyttäneet ilmoitustaulun tuleen.
Paikalla ollut sivullinen sai tulipalon alun sammumaan ja soitti hätäkeskukseen. Poliisi sai kaksikon kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä. Vuonna 2000 syntynyttä miestä ja vuonna 2001 syntynyttä naista epäillään tuhotyön yrityksestä ja vahingonteosta.
Vanhempi rouva jäi bussin töytäisemäksi suojatiellä
Vantaa, Jönsaksentie 6, 29.1.2020 klo 7.45
Vanhempi rouva oli ylittämässä suojatietä, kun samaan aikaan oikealle kääntymässä ollut linja-auto törmäsi häneen. Risteys on valo-ohjattu ja molemmin onnettomuuden osapuolille paloi vihreä valo. Suojatietä ylittänyt nainen kertoi ensin odottaneensa punaisissa valoissa ja valojen vaihduttua lähteneensä liikkeelle. Otettuaan muutaman askeleen hän oli huomannut, että oikealle kääntymässä ollut linja-auto ei pysähdykään. Nainen ei kuitenkaan ehtinyt väistää linja-autoa vaan auto törmäsi häneen ja nainen kaatui katuun. Hän löi kaatuessaan päänsä asvalttiin ja sai muitakin ruhjevammoja.
Linja-autoa kuljettanut vuonna 1958 syntynyt mies kertoi, että ei ollut havainnut suojatietä käyttänyttä jalankulkijaa lainkaan ja arveli, että tämä oli jäänyt katveeseen. Onnettomuus tapahtui alhaisella nopeudella, tapahtuma-aikaan oli hämärää ja sateista. Linja-autoa kuljettanutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Hiekkaharjussa murtauduttiin useisiin henkilöautoihin yön aikana
Vantaa, Malminiityntie, 28. – 29.1.2020
Vantaalla Heikkaharjussa murtauduttiin yön aikana ainakin neljään henkilöautoon. Autojen ikkunat oli rikottu ja osasta autoista oli anastettu omaisuutta. Poliisi suoritti tapahtumapaikalla teknistä tutkintaa ja tapausta tutkitaan varkautena ja vahingontekona.
Naapureiden kiista parkkipaikasta yltyi molemminpuoliseksi uhkailuksi
Vantaa, Havukoski, 29.1.2020 klo 16.10. – 16.40
Poliisi kutsuttiin keskiviikkona iltapäivällä selvittelemään tilannetta, jossa kahden miehen välinen riitely taloyhtiön parkkipaikan käyttöoikeudesta oli kärjistynyt molemminpuoliseksi uhkailuksi. Vuonna 1978 syntynyt mies kertoi naapurinsa hakeneen kotoaan veitsen, jolla oli uhannut häntä. Riidan toinen osapuoli, vuonna 1967 syntynyt mies, puolestaan kertoi, että hänen naapurinsa oli ensin vetänyt hanskat käteensä ja tullut häntä kohti nyrkit pystyssä. Poliisi tutkii tapausta ja molempia miehiä epäillään laittomasta uhkauksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory