Mainos:Bemarivarkausaallossa kiinniotto

NordenBladet ‚ÄĒ L√§nsi-Uudenmaan poliisilaitos on tutkinut marraskuun 2019 alussa alkanutta Espoossa tapahtunutta ja p√§√§asiassa BMW-autoihin kohdistunutta varkausaaltoa. Rikosten m√§√§r√§ on ollut mittava, yli 40 tapausta. Poliisi on tiedottanut tapahtumista useita kertoja sek√§ pyyt√§nyt my√∂s kansalaisilta vihjeit√§.
РSaimme kansalaishavaintoon perustuvan tiedon 18.1.2020 illalla hämäräperäisestä liikkujasta Espoon Tapiolassa. Tehtävälle osoitettu poliisipartio havaitsi Otsolahden ympäristöstä havaintoon viittaavan pyöräilijän, joka poliisin havaittuaan ryhtyi pakenemaan. Poliisipartio tavoitti pakenijan juoksukisan päätteeksi, kertoo rikoskomisario Janne Saari Länsi-Uudenmaan poliisista.
Epäilty, kiinniotettu mies, on noin 40-vuotias ja asuu Virossa. Mies on tällä hetkellä vangittuna useisiin syksyn 2019 ja tammikuun 2020 välisenä aikana tapahtuneisiin BMW-rikoksiin. Rikosvyyhtiin on saatu lisäselvyyttä Tallinnan satamassa 20.1. tehdyllä henkilötarkastuksella, jossa yli 50-vuotiaan miehen hallusta löytyi useita BMW-autoista anastettua omaisuutta, kuten muun muassa ratteja.
Poliisi ei ole aiemmin voinut tiedottaa kiinniotosta, koska rikostapahtumien selvittely erityisesti Suomen osalta on ollut kesken.
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kiittää tässä vaiheessa alueen asukkaita suuresta aktiivisuudesta havaintojen ilmoittamisten suhteen. Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista.
Ratti_bmwJPG, 1,9 MB

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory